Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bahar geldi, yeşillikler arasındaki menderesler hayran bıraktı

Yaşam 18.04.2024 - 09:41, Güncelleme: 18.04.2024 - 09:41 845 kez okundu.
 

Bahar geldi, yeşillikler arasındaki menderesler hayran bıraktı

Menderesler hayran bıraktı
Bingöl’de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor. Bingöl’de hava sıcaklıklarının artmasıyla bahar ayları tamamen hissedilmeye başlandı. Kış aylarında ayrı bir güzelliğe sahip Bingöl doğası, bahar aylarında da görenleri kendine hayran bırakıyor. Solhan ilçesi ve Muş ili sınırları arasında bulunan ovadaki akan menderesler, dron ile görüntülendi. Akan mendereslerin etrafında otlanan hayvanlar ile yeşil doğalın birleşmesi görsel şölen sunuyor.
Menderesler hayran bıraktı

Bingöl’de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor.
Bingöl’de hava sıcaklıklarının artmasıyla bahar ayları tamamen hissedilmeye başlandı. Kış aylarında ayrı bir güzelliğe sahip Bingöl doğası, bahar aylarında da görenleri kendine hayran bırakıyor. Solhan ilçesi ve Muş ili sınırları arasında bulunan ovadaki akan menderesler, dron ile görüntülendi. Akan mendereslerin etrafında otlanan hayvanlar ile yeşil doğalın birleşmesi görsel şölen sunuyor.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.