Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale’de kar yağışı etkili oldu

Gündem 18.03.2024 - 17:24, Güncelleme: 18.03.2024 - 17:24 1001+ kez okundu.
 

Başkale’de kar yağışı etkili oldu

Başkale'de dün akşamdan itibaren etkili olan ve aralıklarla devam eden yağmur, öğle saatlerinde yerini kısa süreliğine kar yağışına bıraktı.
 Van’ın Başkale ilçesinde etkisini gösteren yağmur yağışı ve fırtına, 2 bin 700 rakımlı ilçede vatandaşlara zor anlar yaşattı. Başkale'de dün akşamdan itibaren etkili olan ve aralıklarla devam eden yağmur, öğle saatlerinde yerini kısa süreliğine kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu belirtilirken ilçe merkezi ise beyaza büründü.
Başkale'de dün akşamdan itibaren etkili olan ve aralıklarla devam eden yağmur, öğle saatlerinde yerini kısa süreliğine kar yağışına bıraktı.

 Van’ın Başkale ilçesinde etkisini gösteren yağmur yağışı ve fırtına, 2 bin 700 rakımlı ilçede vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Başkale'de dün akşamdan itibaren etkili olan ve aralıklarla devam eden yağmur, öğle saatlerinde yerini kısa süreliğine kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu belirtilirken ilçe merkezi ise beyaza büründü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.