Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te TYP kuraları çekildi

Gündem 25.04.2024 - 15:58, Güncelleme: 25.04.2024 - 15:58 955 kez okundu.
 

Erciş’te TYP kuraları çekildi

Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde Van Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığına alınacak 100 kişi için kura yapıldı.
Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Erciş Kaymakamlık arasında imzalanan protokolle TYP çerçevesinde 6 aylığına çalıştırılacak 100 kişi kurayla belirlendi. Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde Van Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığına alınacak 100 kişi için kura yapıldı. Erciş Kaymakamlık konferans salonunda yapılan kuraya kaymakamlık çalışanları, Noter Kâtibi ve başvuru yapan vatandaşlar katıldı. 744 kişinin başvurduğu kura sonucunda belirlenen 100 kişinin önümüzdeki günlerde işbaşı yapacağı belirtildi.
Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde Van Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığına alınacak 100 kişi için kura yapıldı.

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Erciş Kaymakamlık arasında imzalanan protokolle TYP çerçevesinde 6 aylığına çalıştırılacak 100 kişi kurayla belirlendi.
Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde Van Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Erciş Kaymakamlığına alınacak 100 kişi için kura yapıldı. Erciş Kaymakamlık konferans salonunda yapılan kuraya kaymakamlık çalışanları, Noter Kâtibi ve başvuru yapan vatandaşlar katıldı. 744 kişinin başvurduğu kura sonucunda belirlenen 100 kişinin önümüzdeki günlerde işbaşı yapacağı belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.