Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adını duyan bir daha soruyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2017 - 13:32, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1940+ kez okundu.
 

Adını duyan bir daha soruyor

Van'ın Erciş ilçesinde Azrail Yok isimli muhtar, ismiyle bir anda dikkatleri üzerine çekiyor. İlçeye bağlı Yalındam Mahallesi’nde muhtarlık görevini sürdüren Azrail Yok’un adı ve soyadını duyan vatandaşlar, ilk anda kısa süreli bir şaşkınlık yaşıyor. Sempatik tavırlarıyla karşısındakinin gönlünü bir çırpıda kazanan Azrail Yok, isminin annesi ve babası tarafından verilmediğini belirterek, çocukluğunda da çok yaramaz olduğunu söyledi.Gerek mahalle gerekse ilçe halkı tarafından sevilen Yok, dört büyük melekten biri olan "Azrail" ismini taşımaktan da mutluluk duyduğunu söyledi. Yok, katıldığı toplantılarda ismi okunup söz hakkı kendisine geldiğinde ise bütün gözlerin üzerine çevrildiğini ifade etti.

Van'ın Erciş ilçesinde Azrail Yok isimli muhtar, ismiyle bir anda dikkatleri üzerine çekiyor. 
İlçeye bağlı Yalındam Mahallesi’nde muhtarlık görevini sürdüren Azrail Yok’un adı ve soyadını duyan vatandaşlar, ilk anda kısa süreli bir şaşkınlık yaşıyor. Sempatik tavırlarıyla karşısındakinin gönlünü bir çırpıda kazanan Azrail Yok, isminin annesi ve babası tarafından verilmediğini belirterek, çocukluğunda da çok yaramaz olduğunu söyledi.
Gerek mahalle gerekse ilçe halkı tarafından sevilen Yok, dört büyük melekten biri olan "Azrail" ismini taşımaktan da mutluluk duyduğunu söyledi. Yok, katıldığı toplantılarda ismi okunup söz hakkı kendisine geldiğinde ise bütün gözlerin üzerine çevrildiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.