Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AFAD ekibinden tanıtım standı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2017 - 11:14, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1943+ kez okundu.
 

AFAD ekibinden tanıtım standı

Van İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsünde stant açtı. Arama kurtarma çalışmalarında kullanmış oldukları araç ve gereçleri öğrencilere tanıtan AFAD personeli, olası acil bir durumda öğrencilere yapılması gereken ön çalışmaları anlattı. Acil bir durumda yapılan ilk müdahalenin önemini vurgulayan AFAD personeli, başta Van olmak üzere bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili resim sergisi de açtı.Standa yoğun ilgi gösteren üniversite öğrencilerine AFAD personeli tarafından kitapçık ve broşür dağıtıldı.

Van İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsünde stant açtı. 
Arama kurtarma çalışmalarında kullanmış oldukları araç ve gereçleri öğrencilere tanıtan AFAD personeli, olası acil bir durumda öğrencilere yapılması gereken ön çalışmaları anlattı. Acil bir durumda yapılan ilk müdahalenin önemini vurgulayan AFAD personeli, başta Van olmak üzere bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili resim sergisi de açtı.
Standa yoğun ilgi gösteren üniversite öğrencilerine AFAD personeli tarafından kitapçık ve broşür dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.