Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ana boru patladı şehir susuz kaldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 18:51, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2251+ kez okundu.
 

Ana boru patladı şehir susuz kaldı

Van’ın Erciş ilçe merkezinde içme suyu ana borusunda meydana gelen arıza nedeniyle şehre bir süre su verilemediği belirtildi.Erciş’te içme suyu ana hattında meydana gelen arıza nedeniyle ilçe merkezindeki bazı mahalleler susuz kaldı. Işıklı su havzasından şehir merkezine içme suyu taşıyan 500’lük boruda üç gün aralıklarla değişik yerlerde oluşan arıza VASKİ ekiplerine de zor anlar yaşattı. Patlayan borudaki suyun basıncı Yukarı Işıklı Mahallesi’nde bulunan bazı evlerin bahçelerinde de tahribata neden oldu. VASKİ Erciş Şube görevlilerinin uzun uğraşları sonucunda kırılan borular tamir edilerek şehre tekrar içme suyu verilirken, VASKİ yetkileri arızalanın ana hattın eski olması nedeniyle ortaya çıktığını, ana isale hattının bu yılsonuna kadar yenileneceğini kaydettiler.

Van’ın Erciş ilçe merkezinde içme suyu ana borusunda meydana gelen arıza nedeniyle şehre bir süre su verilemediği belirtildi.
Erciş’te içme suyu ana hattında meydana gelen arıza nedeniyle ilçe merkezindeki bazı mahalleler susuz kaldı. Işıklı su havzasından şehir merkezine içme suyu taşıyan 500’lük boruda üç gün aralıklarla değişik yerlerde oluşan arıza VASKİ ekiplerine de zor anlar yaşattı. Patlayan borudaki suyun basıncı Yukarı Işıklı Mahallesi’nde bulunan bazı evlerin bahçelerinde de tahribata neden oldu. 
VASKİ Erciş Şube görevlilerinin uzun uğraşları sonucunda kırılan borular tamir edilerek şehre tekrar içme suyu verilirken, VASKİ yetkileri arızalanın ana hattın eski olması nedeniyle ortaya çıktığını, ana isale hattının bu yılsonuna kadar yenileneceğini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.