Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ATLETİZİMDE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ KARABEKİR ORTAOKULU’NUN

29.04.2022 - 09:24, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2219+ kez okundu.
 

ATLETİZİMDE TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ KARABEKİR ORTAOKULU’NUN

Erciş Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisininde bulunduğu 2009 doğumlu kızlar Atletizim yarışmasında takım halinde ikinciliğe ulaştı.   Kazım Karabekir Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Nursena ALKOÇ’un da aralarında olduğu takım Ankara’da düzenlenen kızlar Atletizim yarışmasında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Okul idaresinden öğrencisine tebrik gelirken emeği geçen öğretmenlerine de teşekkür edildi. İkincilikle başarısını taçlandıran Nursana Alkoç okulunda arkadaşları tarafından başarısı sevinçle karşılandı. Okulunun ve arkadaşlarının ilgisinden dolayı  çok mutlu olan Alkoç daha iyi sonuçlar için gayret edeceğini dile getirdi.Haber: Yadigar BARAN

Erciş Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisininde bulunduğu 2009 doğumlu kızlar Atletizim yarışmasında takım halinde ikinciliğe ulaştı.
  Kazım Karabekir Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Nursena ALKOÇ’un da aralarında olduğu takım Ankara’da düzenlenen kızlar Atletizim yarışmasında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Okul idaresinden öğrencisine tebrik gelirken emeği geçen öğretmenlerine de teşekkür edildi. İkincilikle başarısını taçlandıran Nursana Alkoç okulunda arkadaşları tarafından başarısı sevinçle karşılandı. Okulunun ve arkadaşlarının ilgisinden dolayı  çok mutlu olan Alkoç daha iyi sonuçlar için gayret edeceğini dile getirdi.Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.