Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Yardımcısı Çiftci Van’da

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2017 - 14:25, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1529+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Çiftci Van’da

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti. Kentte üç gün boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek ve Kapıköy Sınır Kapısında incelemelerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Van’a gelen Bakan Yardımcısı Çiftci, ilk olarak Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine geçti. Buradaki ziyaretinin ardından valiliğe geçen Bakan Yardımcısı Çiftci, Vali İbrahim Taşyapan tarafından karşılandı.Bakan Yardımcısı Çiftci, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve partililerle gerçekleştirdiği ziyarette, Vali Taşyapan ile makamda bir süre görüştü.Vali İbrahim Taşyapan, Bakan Yardımcısı Çiftci’yi Van’da görmekten ve ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.Valilik ziyaretinin ardından beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Yardımcısı Çiftci, gün içerisinde Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van OSB, TÜMSİAD ve MÜSİAD’a da ziyaretler gerçekleştirecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti. 
Kentte üç gün boyunca çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek ve Kapıköy Sınır Kapısında incelemelerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Van’a gelen Bakan Yardımcısı Çiftci, ilk olarak Van Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine geçti. Buradaki ziyaretinin ardından valiliğe geçen Bakan Yardımcısı Çiftci, Vali İbrahim Taşyapan tarafından karşılandı.
Bakan Yardımcısı Çiftci, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve partililerle gerçekleştirdiği ziyarette, Vali Taşyapan ile makamda bir süre görüştü.
Vali İbrahim Taşyapan, Bakan Yardımcısı Çiftci’yi Van’da görmekten ve ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Valilik ziyaretinin ardından beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Yardımcısı Çiftci, gün içerisinde Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van OSB, TÜMSİAD ve MÜSİAD’a da ziyaretler gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.