Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'den Erciş'e iki müjde

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2017 - 09:57, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1555+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'den Erciş'e iki müjde

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van’ın Erciş ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için uzun süredir çaba sarf ettiğini ve bu yatırımın ilçe ekonomisini ve dinamiklerini harekete geçireceğini belirtti. Bakan Yardımcısı Çiftci yaptığı açıklamada, OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölgedeki işsizliğin azaltılmasına önemli katkı sağlanacağını belirterek, “Erciş’in ekonomisini, dinamiklerini harekete geçirecek, olmazsa olmaz diye kabul ettiğimiz OSB’nin altyapı ve yol yapım ihalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. Böylelikle bu konudaki çalışmalarımızın da geri dönüşlerinden birini almış olacağız. İnşallah OSB'nin kurulmasıyla Erciş’te üretilen mallar komşu devletlere ihraç edilecek, Erciş kazanacak, Ercişi kazanacak, Van kazanacak, ülkemiz kazanacak. Erciş'imize hayırlı uğurlu olmasını gönülden diliyor, emeği geçenlere Erciş halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.Erciş SGK Müdürlüğü binası ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çiftci, uzun zamandır yapımına başlanamayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlük binası için verilen uğraşlar sonucunda ihale tarihinin belirlendiğini söyledi. Çiftci, hizmet binası ihalesinin 19 Nisan 2017 tarihinde yapılacağını da bildirerek, “Erciş'imiz için önem arz eden ve başından beri takibimizde olan SGK Müdürlük binası için ihale tarihinin de belirlenmesiyle birlikte artık sona yaklaşmış bulunuyoruz. İnşallah kısa zamanda müdürlük binası hizmete girecektir. İmar düzenlemeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine ve bu yatırım konusunda girişimlerimizi sonuçsuz bırakmayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile SGK yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erciş’e hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van’ın Erciş ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için uzun süredir çaba sarf ettiğini ve bu yatırımın ilçe ekonomisini ve dinamiklerini harekete geçireceğini belirtti. 
Bakan Yardımcısı Çiftci yaptığı açıklamada, OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölgedeki işsizliğin azaltılmasına önemli katkı sağlanacağını belirterek, “Erciş’in ekonomisini, dinamiklerini harekete geçirecek, olmazsa olmaz diye kabul ettiğimiz OSB’nin altyapı ve yol yapım ihalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. Böylelikle bu konudaki çalışmalarımızın da geri dönüşlerinden birini almış olacağız. İnşallah OSB'nin kurulmasıyla Erciş’te üretilen mallar komşu devletlere ihraç edilecek, Erciş kazanacak, Ercişi kazanacak, Van kazanacak, ülkemiz kazanacak. Erciş'imize hayırlı uğurlu olmasını gönülden diliyor, emeği geçenlere Erciş halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
Erciş SGK Müdürlüğü binası ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çiftci, uzun zamandır yapımına başlanamayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlük binası için verilen uğraşlar sonucunda ihale tarihinin belirlendiğini söyledi. Çiftci, hizmet binası ihalesinin 19 Nisan 2017 tarihinde yapılacağını da bildirerek, “Erciş'imiz için önem arz eden ve başından beri takibimizde olan SGK Müdürlük binası için ihale tarihinin de belirlenmesiyle birlikte artık sona yaklaşmış bulunuyoruz. İnşallah kısa zamanda müdürlük binası hizmete girecektir. İmar düzenlemeleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerine ve bu yatırım konusunda girişimlerimizi sonuçsuz bırakmayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile SGK yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Erciş’e hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.