Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2016 - 18:53, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1336+ kez okundu.
 

Erciş’te demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor

Van’ın Erciş ilçesinde demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.
Van’ın Erciş ilçesinde demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor. Erciş Kaymakamlığı bahçesinde yatsı namazının ardından bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyorlar. Alanda toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Ercişli iş adamı Şahin Yağar, darbe girişimini şiddetle, nefretle kınadığını belirterek, “Darbeciler 15 Temmuz’da mağlup olunca çaresizlik içerisinde finansal tetikçilerini devreye sokup, Türkiye’nin kredi notunu düşürmeye başladılar. Ancak etkili olamadılar. Yine sözde insan hakları örgütlerini devreye sokup, güya Türkiye’nin katil sürülerine işkence ettiği gibi şerefsizce iftiralarda bulunuyorlar. Sokağa, meydana çıkan bu yiğit milleti, kendi veletleri olan DAEŞ gibi göstermeye çalışıyorlar. Bütün bunlar gösteriyor ki, çaresizler. Lakin telaşın ecele faydası yoktur. Batı öyle bir döneme girdik ki, çok büyük bir ekonomi krizle karşı karşıya kalacaklardır. Bu krizi iç karışıklıklar izleyecek. Bu kriz, başta ABD olmak üzere Avrupa'yı yerle bir edecek. Bunlar duygusal ve hamasi arzular değil, görünen köyün halidir. 15 Temmuz'da milletin kazandığı yeni istiklal savaşı, FETÖ ile NATO, ABD, İngiltere gibi batılı odakların zaaflarının yanı sıra, milletin şecaati, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, milletin evladı polis ve askerlerin gayreti ile oldu. Bu zafer, sadece bizim değil, bütün dünyanın kaderini tayin etti. Tüm dünyanın ufkunu açtık. Bundan böyle diledikleri ülkede, diledikleri gibi rejim kuramayacaklar. Ayağındaki terliği ve çıplak eliyle tanka, mermiye karşı direnen bu inananlar, büyük güç atfedilen kafir ve münafık güruhunun içine de korku tohumu ekmiştir. Artık yeni Türkiye'nin inşası şimdi başlamış ve batının çöküşünün imzaları atılmıştır. Risk bitmedi, tehlike geçmedi, küffar ve münafıklar temizlenmedi, ama yine de gün Müslümanların günüdür, çağ İslam'ın çağıdır. Zafer inanlarındır” dedi.İş adamı Şahin Yağar’ın ardından, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, SP Erciş İlçe Başkanı Nevzat Yağar ile HÜDA-PAR Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bağ da birlik ve beraberliği pekiştiren birer konuşma yaptılar. Demokrasi nöbeti gecenin geç saatlere kadar devam etti.
Van’ın Erciş ilçesinde demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor.

Van’ın Erciş ilçesinde demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanıyla devam ediyor. 
Erciş Kaymakamlığı bahçesinde yatsı namazının ardından bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyorlar. Alanda toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Ercişli iş adamı Şahin Yağar, darbe girişimini şiddetle, nefretle kınadığını belirterek, “Darbeciler 15 Temmuz’da mağlup olunca çaresizlik içerisinde finansal tetikçilerini devreye sokup, Türkiye’nin kredi notunu düşürmeye başladılar. Ancak etkili olamadılar. Yine sözde insan hakları örgütlerini devreye sokup, güya Türkiye’nin katil sürülerine işkence ettiği gibi şerefsizce iftiralarda bulunuyorlar. Sokağa, meydana çıkan bu yiğit milleti, kendi veletleri olan DAEŞ gibi göstermeye çalışıyorlar. Bütün bunlar gösteriyor ki, çaresizler. Lakin telaşın ecele faydası yoktur. Batı öyle bir döneme girdik ki, çok büyük bir ekonomi krizle karşı karşıya kalacaklardır. Bu krizi iç karışıklıklar izleyecek. Bu kriz, başta ABD olmak üzere Avrupa'yı yerle bir edecek. Bunlar duygusal ve hamasi arzular değil, görünen köyün halidir. 15 Temmuz'da milletin kazandığı yeni istiklal savaşı, FETÖ ile NATO, ABD, İngiltere gibi batılı odakların zaaflarının yanı sıra, milletin şecaati, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, milletin evladı polis ve askerlerin gayreti ile oldu. Bu zafer, sadece bizim değil, bütün dünyanın kaderini tayin etti. Tüm dünyanın ufkunu açtık. Bundan böyle diledikleri ülkede, diledikleri gibi rejim kuramayacaklar. Ayağındaki terliği ve çıplak eliyle tanka, mermiye karşı direnen bu inananlar, büyük güç atfedilen kafir ve münafık güruhunun içine de korku tohumu ekmiştir. Artık yeni Türkiye'nin inşası şimdi başlamış ve batının çöküşünün imzaları atılmıştır. Risk bitmedi, tehlike geçmedi, küffar ve münafıklar temizlenmedi, ama yine de gün Müslümanların günüdür, çağ İslam'ın çağıdır. Zafer inanlarındır” dedi.
İş adamı Şahin Yağar’ın ardından, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, SP Erciş İlçe Başkanı Nevzat Yağar ile HÜDA-PAR Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bağ da birlik ve beraberliği pekiştiren birer konuşma yaptılar. Demokrasi nöbeti gecenin geç saatlere kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.