Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 17:06, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1333+ kez okundu.
 

Erciş Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor

Van’ın Erciş ilçesinde cadde kenarları ile kaldırımlarda biriken kar kütlelerini temizleme çalışmaları devam ediyor. Erciş’te etkili olan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda ilk etapta yapılan kar temizlik çalışmalarının ardından cadde kenarları ile kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Erciş Belediyesi ekipleri tarafından gece ve gündüz çift vardiya ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kar kütleleri temizlenip araçlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

Van’ın Erciş ilçesinde cadde kenarları ile kaldırımlarda biriken kar kütlelerini temizleme çalışmaları devam ediyor.
Erciş’te etkili olan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda ilk etapta yapılan kar temizlik çalışmalarının ardından cadde kenarları ile kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Erciş Belediyesi ekipleri tarafından gece ve gündüz çift vardiya ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kar kütleleri temizlenip araçlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.