Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ BELEDİYESİ’NİN KAR MESAİSİ

Gündem 26.01.2022 - 13:23, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1847+ kez okundu.
 

ERCİŞ BELEDİYESİ’NİN KAR MESAİSİ

 Erciş ilçesinde belirli aralıklarla yağan kar yağışının ardından belediye ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.  Kar ve tipiden kapanan yolların temizlenmesi için çalışma başlatan Erciş Belediyesi, yolları ve caddeleri tek tek temizliyor. Erciş Belediyesi zabıta memurları bir yandan şehir merkezindeki kaldırımları kardan temizliyor. Bir yandan da yollarda oluşan kar yığınlarını kamyonlara yüklüyorlar. Toplanan karlar şehir merkezinden çıkarılarak araç ulaşımına kolaylık sağlıyorlar.   Yoğun kar yağışının ardından başlatılan çalışmalar belediye ekiplerince aralıksız devam ediyor. Gece gündüz demeden ekiplerin tüm gayreti hizmetlerin aksamasını önüne geçmektir.  Yollar, caddeler, sokaklar ve şehir merkezinde biriken karların bir an önce temizleme gayretleri ilçe esnafından da destek görüyor.Haber:Yadigar BARAN

 Erciş ilçesinde belirli aralıklarla yağan kar yağışının ardından belediye ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. 
Kar ve tipiden kapanan yolların temizlenmesi için çalışma başlatan Erciş Belediyesi, yolları ve caddeleri tek tek temizliyor. Erciş Belediyesi zabıta memurları bir yandan şehir merkezindeki kaldırımları kardan temizliyor. Bir yandan da yollarda oluşan kar yığınlarını kamyonlara yüklüyorlar. Toplanan karlar şehir merkezinden çıkarılarak araç ulaşımına kolaylık sağlıyorlar.
  Yoğun kar yağışının ardından başlatılan çalışmalar belediye ekiplerince aralıksız devam ediyor. Gece gündüz demeden ekiplerin tüm gayreti hizmetlerin aksamasını önüne geçmektir.
 Yollar, caddeler, sokaklar ve şehir merkezinde biriken karların bir an önce temizleme gayretleri ilçe esnafından da destek görüyor.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.