Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek’ten köy okullarına ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 16:31, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2268+ kez okundu.
 

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek’ten köy okullarına ziyaret

 Van’ın Erciş Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle köy okullarda mesleklerini icra eden öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.  Şimşek, öğretmenler günü nedeniyle ilçeye bağlı Gültepe, Çakırbey, İşbaşı ve Taşkapı ilkokullarında görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek çiçek verdi. Eğitimcilerle bir süre sohbet eden Şimşek, Erciş'te 2011'de yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremde 76 öğretmenin hayatını kaybettiğini anımsatarak hayatını kaybeden tüm öğretmenleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Öğretmenlerin fedakarca mesleklerini sürdürdüklerini de anlatan Şimşek, "Fedakarca gece gündüz çalışan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı günler, ebediyette intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. 

 Van’ın Erciş Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle köy okullarda mesleklerini icra eden öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı. 
Şimşek, öğretmenler günü nedeniyle ilçeye bağlı Gültepe, Çakırbey, İşbaşı ve Taşkapı ilkokullarında görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek çiçek verdi. Eğitimcilerle bir süre sohbet eden Şimşek, Erciş'te 2011'de yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremde 76 öğretmenin hayatını kaybettiğini anımsatarak hayatını kaybeden tüm öğretmenleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Öğretmenlerin fedakarca mesleklerini sürdürdüklerini de anlatan Şimşek, "Fedakarca gece gündüz çalışan, öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı günler, ebediyette intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.