Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ KAYA TAŞIMACILIK’TAN MEMNUN

Gündem 07.12.2021 - 12:16, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2314+ kez okundu.
 

ERCİŞ KAYA TAŞIMACILIK’TAN MEMNUN

     Uzun yılardır Erciş’te taşımacılık yapan Kaya Taşımacılık’tan veli ve öğrenci memnuniyeti.       Taşımacılık sektöründe hizmet veren Kaya Taşımacılık kendi hizmet sektöründe en iyi hizmeti vererek öğrenci velilerinden ve taşıdığı öğrencilerden tam not alıyor.       Özel sektör alanında yaptığı bu iş için gerekli olan tüm şartları yerine özenle getirmektedir. Öğrencileri zamanında evden güvenle almaları ve güvenle zamanında eve teslim etmeleri konusundaki başarıları hizmet verdikleri, Erciş halkı tarafından taktir ediliyor. Bu  tür hizmet veren sektörlerin Erciş’te çoğalmasını dile getiriyorlar.       Özellikle donanımlı personellerle hizmet verdikleri için, kendilerine yapılan olumlu eleştirilere çok sevindiklerini belirten Abdullah Kaya; ‘’biz öğrencileri taşırken bu taşıdıklarımızın ne kadar değerli bireyler olduğunun farkındayız. Bu farkındalıkla öğrencilere yaklaşıyoruz. Öğrenciyi evden alırken okulda sınıflarına gidene kadar takip ediyoruz. Okuldan çıkarken de okuldan eve sevgiyle götürüp teslim ediyoruz.’’ ifadelerinde bulundu.Haber:Yadigar BARAN 

     Uzun yılardır Erciş’te taşımacılık yapan Kaya Taşımacılık’tan veli ve öğrenci memnuniyeti.
      Taşımacılık sektöründe hizmet veren Kaya Taşımacılık kendi hizmet sektöründe en iyi hizmeti vererek öğrenci velilerinden ve taşıdığı öğrencilerden tam not alıyor. 
     Özel sektör alanında yaptığı bu iş için gerekli olan tüm şartları yerine özenle getirmektedir. Öğrencileri zamanında evden güvenle almaları ve güvenle zamanında eve teslim etmeleri konusundaki başarıları hizmet verdikleri, Erciş halkı tarafından taktir ediliyor. Bu  tür hizmet veren sektörlerin Erciş’te çoğalmasını dile getiriyorlar. 
     Özellikle donanımlı personellerle hizmet verdikleri için, kendilerine yapılan olumlu eleştirilere çok sevindiklerini belirten Abdullah Kaya; ‘’biz öğrencileri taşırken bu taşıdıklarımızın ne kadar değerli bireyler olduğunun farkındayız. Bu farkındalıkla öğrencilere yaklaşıyoruz. Öğrenciyi evden alırken okulda sınıflarına gidene kadar takip ediyoruz. Okuldan çıkarken de okuldan eve sevgiyle götürüp teslim ediyoruz.’’ ifadelerinde bulundu.Haber:Yadigar BARAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.