Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ SAHİLİ YENİ EVLİLERİN DOĞAL STÜDYO ALANLARI OLMUŞ DURUMDA

01.06.2022 - 07:51, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1737+ kez okundu.
 

ERCİŞ SAHİLİ YENİ EVLİLERİN DOĞAL STÜDYO ALANLARI OLMUŞ DURUMDA

 Hafta sonlarını gezip eğlenmek isteyenlerin ve yeni dünya evine girecek çiftlerin ilk aklına getirdikleri yer Erciş sahilleridir. Sahile havaların düzelmesi ile birlikte ziyaretçi  sayısında önemli bir artış olduğu gözlenmektedir. Özellikle hafta sonları dolup taşan sahil cafe ve yeşil alanları, gelen ziyaretçilerine doğanın tüm güzelliklerini sunuyor. Hafta sonunda gezmek isteyenlerin uğrak dinlenme yerlerinin başında sahilde yer alan Değirmen Cafe geliyor. Van Denizi olarak bilinen sahilin emsalsiz manzarasıyla buluştuğu yerde bulunan Değirmen Cafe gelen misafirlerini sıcak bir karşılama ile ağırlamaktadır. Miguel de Cervantes’in meşhur romanında konu olan yel değirmeni andıran görüntüsü ile Don Kişot ve sadık arkadaşı Sancho Panza arkadaşının maceralarını akıllara getiren dış görünüşü bir çok kişide merak uyandırıyor. Yel değirmeni esen rüzgar ile dönmeye başlayınca meraklı tatil severler cep telefonunun kamerasını açıp hemen kayda geçiyor. Özellikle Erciş sahilinde yer alan cafeleri hafta sonu çevre il ve ilçelerden çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Diğer il ve ilçelerden gelen misafirler gördükleri manzara ve ilgiden dolayı bir daha geleceklerini söyleyerek cafeden ve bu eşsiz doğadan ayrılıyorlar.  Özellikle yeni evlenen çiftlerin kamara çekimleri için uğradıkları Değirmen Cafe, çiftlerin mutluluklarına şahitlik ediyor. Cafe işletmeci Önder Keserci ‘’ Buraya özellikle Erciş dışından gelen misafirlerimizi memnun etmek ve bir daha bu güzel ilçeye ve bu güzel sahile getirmeye caba göstermek bizim aslı görevimiz olmalıdır. Bu doğa ve bu sahil çok daha fazla ilgiyi hak ediyor buranın yaz kış turizmine kazandırmak gerekir.’’ dedi Haber: Yadigar BARAN

 Hafta sonlarını gezip eğlenmek isteyenlerin ve yeni dünya evine girecek çiftlerin ilk aklına getirdikleri yer Erciş sahilleridir.
Sahile havaların düzelmesi ile birlikte ziyaretçi  sayısında önemli bir artış olduğu gözlenmektedir. Özellikle hafta sonları dolup taşan sahil cafe ve yeşil alanları, gelen ziyaretçilerine doğanın tüm güzelliklerini sunuyor.
Hafta sonunda gezmek isteyenlerin uğrak dinlenme yerlerinin başında sahilde yer alan Değirmen Cafe geliyor.
Van Denizi olarak bilinen sahilin emsalsiz manzarasıyla buluştuğu yerde bulunan Değirmen Cafe gelen misafirlerini sıcak bir karşılama ile ağırlamaktadır. Miguel de Cervantes’in meşhur romanında konu olan yel değirmeni andıran görüntüsü ile Don Kişot ve sadık arkadaşı Sancho Panza arkadaşının maceralarını akıllara getiren dış görünüşü bir çok kişide merak uyandırıyor.
Yel değirmeni esen rüzgar ile dönmeye başlayınca meraklı tatil severler cep telefonunun kamerasını açıp hemen kayda geçiyor. Özellikle Erciş sahilinde yer alan cafeleri hafta sonu çevre il ve ilçelerden çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Diğer il ve ilçelerden gelen misafirler gördükleri manzara ve ilgiden dolayı bir daha geleceklerini söyleyerek cafeden ve bu eşsiz doğadan ayrılıyorlar. 
Özellikle yeni evlenen çiftlerin kamara çekimleri için uğradıkları Değirmen Cafe, çiftlerin mutluluklarına şahitlik ediyor.
Cafe işletmeci Önder Keserci ‘’ Buraya özellikle Erciş dışından gelen misafirlerimizi memnun etmek ve bir daha bu güzel ilçeye ve bu güzel sahile getirmeye caba göstermek bizim aslı görevimiz olmalıdır. Bu doğa ve bu sahil çok daha fazla ilgiyi hak ediyor buranın yaz kış turizmine kazandırmak gerekir.’’ dedi Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.