Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ SPRİNT AKADEMİ BESYO GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Gündem 14.06.2021 - 20:05, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2543+ kez okundu.
 

ERCİŞ SPRİNT AKADEMİ BESYO GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

    Erciş Sprint Akademi Besyo Gençlik ve Spor Kulübü  Kadın Voleybol Takımı Büyük Başarıya imza attı. Son maçında 2.lig yolunda önemli bir galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam dedi.  Oynadığı tüm maçlarında mağlubiyeti göremeyen kadın voleybol takımı grubunda namağlup olarak tamamladı. kadın voleybol takımı gurubunu lider tamamlarken adını finallere yazdırmayı başardı.Bu başarı  kadın voleybol takımını sevindirdiği kadar Erciş halkını ve takımın destekçilerini de sevindirdi.   Bundan sonra yapılacak olan final Müsabakaları için şehir dışına gideceklerini belirten kulüp başkanı İbrahim Dilek bu maçlarda da başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, Erciş halkından ve spor severlerden destek beklediklerini dile getirdi.

    Erciş Sprint Akademi Besyo Gençlik ve Spor Kulübü 
Kadın Voleybol Takımı Büyük Başarıya imza attı.
Son maçında 2.lig yolunda önemli bir galibiyet alarak yoluna emin adımlarla devam dedi. 
Oynadığı tüm maçlarında mağlubiyeti göremeyen kadın voleybol takımı grubunda namağlup olarak tamamladı. kadın voleybol takımı gurubunu lider tamamlarken adını finallere yazdırmayı
başardı.Bu başarı  kadın voleybol takımını sevindirdiği kadar Erciş halkını ve takımın destekçilerini de sevindirdi. 
 Bundan sonra yapılacak olan final Müsabakaları için şehir dışına gideceklerini belirten kulüp başkanı İbrahim Dilek bu maçlarda da başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, Erciş halkından ve spor severlerden destek beklediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.