Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te 48 bin 700 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2019 - 15:53, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2599+ kez okundu.
 

Erciş’te 48 bin 700 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Van’ın Erciş ilçesinde 2 bin 800 öğretmenin 229 okulda eğitim verdiği 48 bin 700 öğrenci, karne heyecanı yaşadı.  2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne dağıtımı nedeniyle Gölağzı Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunda program düzenlendi. Programa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Mehmetbeyoğlu, "Bugün karne törenine iştirak ederek, çocuklarımızın bu sevinçlerini birlikte yaşadık. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize başarılar ve iyi tatiller diliyorum" dedi.  Kaymakam Mehmetbeyoğlu, daha sonra öğrencilere karne, başarı ve takdir belgeleri ile hediyeler verdi. 

Van’ın Erciş ilçesinde 2 bin 800 öğretmenin 229 okulda eğitim verdiği 48 bin 700 öğrenci, karne heyecanı yaşadı. 
2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne dağıtımı nedeniyle Gölağzı Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulunda program düzenlendi. Programa Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Mehmetbeyoğlu, "Bugün karne törenine iştirak ederek, çocuklarımızın bu sevinçlerini birlikte yaşadık. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize başarılar ve iyi tatiller diliyorum" dedi. 
Kaymakam Mehmetbeyoğlu, daha sonra öğrencilere karne, başarı ve takdir belgeleri ile hediyeler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.