Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE BİR İLK

Gündem 03.08.2018 - 15:45, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1227+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE BİR İLK

Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 02.07.2018 tarihinde  ihalesi yapılan “Taşımalı Kapsamındaki İlkokul ve Ortaokul taşınması” işini 17 yıl sonra ilk defa farklı bir firma aldı.  ŞEN-SA Taşımacılık uhdesinde kalan iş, Erciş’te bir ilk olma niteliğini taşımaktadır. Uzun süre aynı firmalar tarafında yapılan öğrenci taşıma işi ilk defa farklı bir firma tarafında yapılacak olması bir çok kesim tarafından sevinçle karşılandı. Firma yetkilisi tarafından yapılan açıklamada “Amacımız ilçemize  en iyi şekilde hizmet etmek olacaktır. Ayrıca bizimle çalışacak tüm çalışma arkadaşlarımızı hakları zamanında ve eksiksiz olarak ödenecektir. Yapacağımız hizmetin tüm halkımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan diliyorum”.

Erciş Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 02.07.2018 tarihinde  ihalesi yapılan “Taşımalı Kapsamındaki İlkokul ve Ortaokul taşınması” işini 17 yıl sonra ilk defa farklı bir firma aldı. 
ŞEN-SA Taşımacılık uhdesinde kalan iş, Erciş’te bir ilk olma niteliğini taşımaktadır. Uzun süre aynı firmalar tarafında yapılan öğrenci taşıma işi ilk defa farklı bir firma tarafında yapılacak olması bir çok kesim tarafından sevinçle karşılandı. Firma yetkilisi tarafından yapılan açıklamada “Amacımız ilçemize  en iyi şekilde hizmet etmek olacaktır. Ayrıca bizimle çalışacak tüm çalışma arkadaşlarımızı hakları zamanında ve eksiksiz olarak ödenecektir. Yapacağımız hizmetin tüm halkımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan diliyorum”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.