Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te dezenfekte çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 17:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2373+ kez okundu.
 

Erciş’te dezenfekte çalışması

 Van’ın Erciş Belediyesi tarafından ilçe genelinde korona virüsüne karşı dezenfekte çalışması başlatıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları, camiler, parklar ve okullar da dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Erciş Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından özel olarak kurulan ekibin, dezenfekte edilmemiş yer kalmayana kadar çalışacağı belirtildi. Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Dünya genelinde yayılmaya başlayan korana virüsü riskinin ülkemizde gündeme gelmesiyle birlikte camilerimizde ve okullarımızda, kamu kurum binalarında rutin olarak ilaçlama çalışmalarını yapıyoruz, ama bugünlerde korona virüse karşı önlemlerimizi arttırdık. Erciş’te vatandaşlarımızın yoğun olduğu her yerde, okullarda ve camilerimizde özel virüs ilaçları kullanarak dezenfekte işlemlerine başladık” dedi.

 Van’ın Erciş Belediyesi tarafından ilçe genelinde korona virüsüne karşı dezenfekte çalışması başlatıldı.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, ilçede bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları, camiler, parklar ve okullar da dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Erciş Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından özel olarak kurulan ekibin, dezenfekte edilmemiş yer kalmayana kadar çalışacağı belirtildi.
Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Dünya genelinde yayılmaya başlayan korana virüsü riskinin ülkemizde gündeme gelmesiyle birlikte camilerimizde ve okullarımızda, kamu kurum binalarında rutin olarak ilaçlama çalışmalarını yapıyoruz, ama bugünlerde korona virüse karşı önlemlerimizi arttırdık. Erciş’te vatandaşlarımızın yoğun olduğu her yerde, okullarda ve camilerimizde özel virüs ilaçları kullanarak dezenfekte işlemlerine başladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.