Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te iş yeri açılışı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 16:56, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2817+ kez okundu.
 

Erciş’te iş yeri açılışı

Van’ın Erciş ilçesinde ‘Karanfil Eczane’ isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmet açıldı.  Şehitler Caddesi Erciş Devlet Hastanesi karşısında faaliyete geçen iş yerinin açılışına Ak Parti Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Cahit İnci, İnsani Yaşam Hareketleri Dernek Başkanı Sebahat Şen ile çok sayıda davetli katıldı. Kur'an tilavetinin ardından bir konuşma yapan İnsani Yaşam Hareketleri Dernek Başkanı Sebahat Şen, ilçede bu tür iş yerlerinin açılmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “İlçemizde her iş yeri esnafımız adına, ilçe adına mutluluk verici bir durumdur. Eczacılık fakültesinden mezun olduktan sonra kendi memleketi olan Erciş’te eczane açarak halkına hizmet etmeyi şiar edinen Merve Şen kardeşimizi tebrik eder bol kazançlar dilerim” dedi.  Kurdele kesiminin ardından, iş yeri alkışlar eşliğinde hizmete açıldı. 

Van’ın Erciş ilçesinde ‘Karanfil Eczane’ isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmet açıldı. 
Şehitler Caddesi Erciş Devlet Hastanesi karşısında faaliyete geçen iş yerinin açılışına Ak Parti Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Cahit İnci, İnsani Yaşam Hareketleri Dernek Başkanı Sebahat Şen ile çok sayıda davetli katıldı. Kur'an tilavetinin ardından bir konuşma yapan İnsani Yaşam Hareketleri Dernek Başkanı Sebahat Şen, ilçede bu tür iş yerlerinin açılmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “İlçemizde her iş yeri esnafımız adına, ilçe adına mutluluk verici bir durumdur. Eczacılık fakültesinden mezun olduktan sonra kendi memleketi olan Erciş’te eczane açarak halkına hizmet etmeyi şiar edinen Merve Şen kardeşimizi tebrik eder bol kazançlar dilerim” dedi. 
Kurdele kesiminin ardından, iş yeri alkışlar eşliğinde hizmete açıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.