Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE KAYA TUR TAŞIMACILIK MEMNUNİYETİ

Gündem 08.12.2021 - 08:58, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1476+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE KAYA TUR TAŞIMACILIK MEMNUNİYETİ

Erciş’te Kaya Tur Taşımacılık’a sivil toplum kuruluş başkanlarından  ve esnaflardan da tam  destek geldi. Erciş şoförler otomobilciler  odası başkanı Zabit Halifeoğlu Erciş lokantacılar terziler odası başkanı Cabir Görmüş Erciş şoförler ve otomobilciler odası başkan adayı Yakup Çelik  Nadiroğlu lastik bayi sahibi  Dinçer Nadiroğlu kayatur taşımacılığı başarılı çalışmalarından dolayı ziyaret  ederek plaket takdiminde bulundular.Kaya Tur Taşımacılık her geçen gün biraz daha Erciş halkının taktirini topluyor. Kendi alanında yaptıkları hizmetin taktir edilmesi onları biraz daha işlerine sıkı bağlanmasına vesile oluyor.Erciş2te önemli oda başkanlarının bunların bu başarısını göüp plaketle onurlandırması şirket çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Şİrket yetkilisi Veysel Kaya ,’’Bu tür ziyaretlerin olması bizi hem onurlandırıyor, hem de işimize dört elle sarılmamıza vesile oluyor onun için ziraretleri ile bizi onurlandıran oda başkanlarımıza teşekür.ediyorum’’dedi. Haber Yadigar BARAN 

Erciş’te Kaya Tur Taşımacılık’a sivil toplum kuruluş başkanlarından  ve esnaflardan da tam  destek geldi. Erciş şoförler otomobilciler  odası başkanı Zabit Halifeoğlu Erciş lokantacılar terziler odası başkanı Cabir Görmüş Erciş şoförler ve otomobilciler odası başkan adayı Yakup Çelik  Nadiroğlu lastik bayi sahibi  Dinçer Nadiroğlu kayatur taşımacılığı başarılı çalışmalarından dolayı ziyaret  ederek plaket takdiminde bulundular.Kaya Tur Taşımacılık her geçen gün biraz daha Erciş halkının taktirini topluyor. Kendi alanında yaptıkları hizmetin taktir edilmesi onları biraz daha işlerine sıkı bağlanmasına vesile oluyor.Erciş2te önemli oda başkanlarının bunların bu başarısını göüp plaketle onurlandırması şirket çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Şİrket yetkilisi Veysel Kaya ,’’Bu tür ziyaretlerin olması bizi hem onurlandırıyor, hem de işimize dört elle sarılmamıza vesile oluyor onun için ziraretleri ile bizi onurlandıran oda başkanlarımıza teşekür.ediyorum’’dedi.
Haber Yadigar BARAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.