Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNDE FİDAN DİKİMİ

Gündem 17.11.2021 - 08:52, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2089+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜNDE FİDAN DİKİMİ

Erciş’te 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında yüzlerce fidan dikildi.Erciş Belediyesi ve Erciş Kaymakamlığı tarafından Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kent Ormanı’na, Erciş Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından da Erciş Balık Bendi mesire alanına "Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes" programı kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi. Burada konuşan Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanları toprakla buluşturduklarını belirterek, “Geleceğe nefes olacak, yeni kuşaklara daha yaşanabilir bir memleket bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yaklaşık 4 bin fidan dikimi yaptık. İlçemiz yeşil Erciş olarak bilinmekte ve bizde yeşilin ve mavinin şehri olan ilçemizde yeşil renklerin artması için çabalar sarf etmekteyiz” dedi. Fidan dikimine 108. Topçu Alay Komutanı Albay Murat Kandur, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile öğrencilerin katılımıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.Haber: Yadigar BARAN

Erciş’te 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında yüzlerce fidan dikildi.Erciş Belediyesi ve Erciş Kaymakamlığı tarafından Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kent Ormanı’na, Erciş Cumhuriyet Savcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından da Erciş Balık Bendi mesire alanına "Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes" programı kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi. Burada konuşan Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanları toprakla buluşturduklarını belirterek, “Geleceğe nefes olacak, yeni kuşaklara daha yaşanabilir bir memleket bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bulunduğumuz bölgeye yaklaşık 4 bin fidan dikimi yaptık. İlçemiz yeşil Erciş olarak bilinmekte ve bizde yeşilin ve mavinin şehri olan ilçemizde yeşil renklerin artması için çabalar sarf etmekteyiz” dedi.
Fidan dikimine 108. Topçu Alay Komutanı Albay Murat Kandur, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mehmet Demir, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile öğrencilerin katılımıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.