Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE ‘MUHTARLAR GÜNÜ’ KUTLANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 14:32, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2003+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE ‘MUHTARLAR GÜNÜ’ KUTLANDI

    Erciş ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçede görev yapan mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlar günü proğramı için tören; Erciş Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sabanbüken Mahalle Muhtarı Mustafa Yaşar’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Erciş Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yaşar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Sağlam, MHP İlçe Başkanı Fatih Köroğlu ve daire müdürlerinin de katıldığı program, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafları çekildi. Muhtarlar günü vesilesiyle bir araya gelen muhtarlar günlerinin kutlanmasını sevinçle karşıladıklarını dile getirdiler.Haber:Yadigar BARAN

    Erciş ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları dolayısıyla bir program düzenlendi.
İlçede görev yapan mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlar günü proğramı için tören; Erciş Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sabanbüken Mahalle Muhtarı Mustafa Yaşar’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Erciş Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yaşar, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Sağlam, MHP İlçe Başkanı Fatih Köroğlu ve daire müdürlerinin de katıldığı program, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafları çekildi. Muhtarlar günü vesilesiyle bir araya gelen muhtarlar günlerinin kutlanmasını sevinçle karşıladıklarını dile getirdiler.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.