Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE TRAFİK KAZASI 6 YARALI

Gündem 05.01.2022 - 09:21, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1722+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE TRAFİK KAZASI 6 YARALI

   Erciş ilçesinde sürücü, yola çıkan köpeklere çarpmamak için direksiyonu kırdı, kamyonet yan yattı. Meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza, Sahilkent Mahallesi sahil yolunda meydana geldi. Sürücü Ayhan Demir, beraberindeki 5 arkadaşıyla 65 EB 529 plakalı Ford marka kamyonetiyle seyir halindeyken yola aniden köpekler çıktı. Köpeklere çarpmamak için manevra yapan Demir, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet yan yatıp asfaltta bir süre süründükten sonra durabildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Erciş Rıdvan Çevik Devlet Hastanesine kaldırılan 6 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Araç çekici yardımıyla kaldırılırken, Erciş Belediyesi görevlileri de yolu yeniden trafiğe açtı. Kazazedeler, önlerine aniden birkaç köpeğin yola çıktığını belirterek, “Şöfor köpeklere çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırıma çarpacaktı. Kaldırıma çarpmamak için ikince kez manevra yaptı. Araç, bu arada yan yattı. Arabada 6 kişiydik” diye belittiler.Haber:Yadigar BARAN

   Erciş ilçesinde sürücü, yola çıkan köpeklere çarpmamak için direksiyonu kırdı, kamyonet yan yattı. Meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Sahilkent Mahallesi sahil yolunda meydana geldi. Sürücü Ayhan Demir, beraberindeki 5 arkadaşıyla 65 EB 529 plakalı Ford marka kamyonetiyle seyir halindeyken yola aniden köpekler çıktı. Köpeklere çarpmamak için manevra yapan Demir, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet yan yatıp asfaltta bir süre süründükten sonra durabildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Erciş Rıdvan Çevik Devlet Hastanesine kaldırılan 6 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Araç çekici yardımıyla kaldırılırken, Erciş Belediyesi görevlileri de yolu yeniden trafiğe açtı.
Kazazedeler, önlerine aniden birkaç köpeğin yola çıktığını belirterek, “Şöfor köpeklere çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırıma çarpacaktı. Kaldırıma çarpmamak için ikince kez manevra yaptı. Araç, bu arada yan yattı. Arabada 6 kişiydik” diye belittiler.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.