Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ YOLDA KALAN YOLCULARINI BEKLİYOR

Gündem 21.01.2022 - 11:56, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2095+ kez okundu.
 

ERCİŞ YOLDA KALAN YOLCULARINI BEKLİYOR

Öz Erciş Seyahat Firması ile yolculuk yapan Ercişli yolcular dün akşam saat ondokuzdan beri yolların açılmasını bekliyordu .Mersin istikamatinden Erciş’e  yol alan Erciş Seyahat otobüsü Osmaniye Gaziantep arası Nurdağı mevkinde  yolun kapalı olması sebebiyle  akşamdan beri yolun açılmasını belliyordu. Öz Erciş Seyahat Otobüs şoförü Seyithan Çelebi; ‘’Akşam saatlerinden beri burada yolun açılmasını bekliyorduk. Burda çok sayıda araç bizimle aynı kaderi paylaşıyordu. Çelebi onbeş saatlik bir bekleyişten sonra yetkililerin çabası sonuç verdi. Yol  tek şerit olarak açıldı.Şimdi yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.       Yakınlarını bekleyen aileler de ise  yol açma çalışmaları sonuç verdiği için; endişeli bekleyiş yerini mutluluğa bıraktı. Haber: Yadigar BARAN
Öz Erciş Seyahat Firması ile yolculuk yapan Ercişli yolcular dün akşam saat ondokuzdan beri yolların açılmasını bekliyordu .Mersin istikamatinden Erciş’e  yol alan Erciş Seyahat otobüsü Osmaniye Gaziantep arası Nurdağı mevkinde  yolun kapalı olması sebebiyle  akşamdan beri yolun açılmasını belliyordu. Öz Erciş Seyahat Otobüs şoförü Seyithan Çelebi; ‘’Akşam saatlerinden beri burada yolun açılmasını bekliyorduk. Burda çok sayıda araç bizimle aynı kaderi paylaşıyordu. Çelebi onbeş saatlik bir bekleyişten sonra yetkililerin çabası sonuç verdi. Yol  tek şerit olarak açıldı.Şimdi yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.  
    Yakınlarını bekleyen aileler de ise  yol açma çalışmaları sonuç verdiği için; endişeli bekleyiş yerini mutluluğa bıraktı.
Haber: Yadigar BARAN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.