Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş Belediyesinden caddelerde onarım çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2016 - 12:05, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2114+ kez okundu.
 

Erciş Belediyesinden caddelerde onarım çalışması

 Van'ın Erciş Belediyesi tarafından caddelerde onarım çalışması başlatıldı. Uzun süredir devam eden alt yapı çalışmalarından ötürü ilçe halkı için çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi tarafından onarılmaya devam ediliyor. İlçede devam eden içme suyu temin projesi kapsamında ana ve ara su şebeke hatlarının döşenmesiyle büyük zarar gören ve uzun süredir ilçe halkı için bir çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor. İlçe halkının taleplerine rağmen devam eden projeden kaynaklı çalışmanın yapılamadığı yollar belediye ekipleri tarafından sıcak asfalt ile kaplanarak düzenlendi. Başta ilçenin en yoğun caddesi olan Vanyolu Caddesi ile başlatılan çalışma ile beraber kış aylarında ilçe sakinlerinin yaşayacağı olası mağduriyeti asgari düzeye indirmeye çalışan belediyenin, yeni hizmet sezonu ile beraber söz konusu yollarda asfalt, kaldırım ve refüj çalışmalarını da süratli bir şekilde başlatılacağı belirtildi.Öte yandan ilçedeki bazı yollar ise Erciş Belediyesinin girişimleri sonucu, içme suyu projesi yüklenici firma tarafından yeniden düzenlenmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Vanyolu Caddesini onaran firma, sonrasında ise Kışla, Çınarlı ve Alkanat caddelerindeki kazı çalışmasının olduğu yerleri beton harçla kaplayarak onarıyor. İlkbahar mevsimiyle birlikte başta ana caddeler olmak üzere ilçe genelinde tüm yolların belediye tarafından sıcak asfalt ve kilitli parke taşı ile kaplanacağı bildirildi.

 Van'ın Erciş Belediyesi tarafından caddelerde onarım çalışması başlatıldı. 
Uzun süredir devam eden alt yapı çalışmalarından ötürü ilçe halkı için çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi tarafından onarılmaya devam ediliyor. İlçede devam eden içme suyu temin projesi kapsamında ana ve ara su şebeke hatlarının döşenmesiyle büyük zarar gören ve uzun süredir ilçe halkı için bir çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılıyor. İlçe halkının taleplerine rağmen devam eden projeden kaynaklı çalışmanın yapılamadığı yollar belediye ekipleri tarafından sıcak asfalt ile kaplanarak düzenlendi. Başta ilçenin en yoğun caddesi olan Vanyolu Caddesi ile başlatılan çalışma ile beraber kış aylarında ilçe sakinlerinin yaşayacağı olası mağduriyeti asgari düzeye indirmeye çalışan belediyenin, yeni hizmet sezonu ile beraber söz konusu yollarda asfalt, kaldırım ve refüj çalışmalarını da süratli bir şekilde başlatılacağı belirtildi.
Öte yandan ilçedeki bazı yollar ise Erciş Belediyesinin girişimleri sonucu, içme suyu projesi yüklenici firma tarafından yeniden düzenlenmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Vanyolu Caddesini onaran firma, sonrasında ise Kışla, Çınarlı ve Alkanat caddelerindeki kazı çalışmasının olduğu yerleri beton harçla kaplayarak onarıyor. İlkbahar mevsimiyle birlikte başta ana caddeler olmak üzere ilçe genelinde tüm yolların belediye tarafından sıcak asfalt ve kilitli parke taşı ile kaplanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.