Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş 'te temizlik kanpanyası

16.08.2016 - 17:13, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2513+ kez okundu.
 

Erciş 'te temizlik kanpanyası

Erciş 'te doğa kirliliğine dikkat çekmek amacıyla süphan dağcılık arama kurtarma sanat kültür derneği'nin düzenlediği çevre temizlik kampanyasının startı verildi .
Vangölünde yaşanan kirlenmeye dikkat çekecek ve doğaya karşı farkındalık yaratmak için Erciş süphan dağcılık derneği tarafından ilçedeki temizlik kampanyası düzenlendi.Erciş belediyesinin ekipman ve malzeme düzeyinde destek olduğu kampanya ile ilçeye bağlı çelebibağ mahallesi sahili temizlenerek toplanan atıklar imha edildi ."Doğaya karşı hassasiyet geliştirmek isyiyoruz"Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Esat Savcı çalışma ile ilgili toplumda doğaya karşı hassasiyet geliştirmek istediklerini söyleyerek şöyle devam etti;"Doğal yapısıyla sahil şeridi açık olan bu doğaya olan gölümüzün eko sistemi gittikçe bozulmaktadır  uygulunması doğadaki tahribatı bir nebzede olsa önliyeceği eko sistemdeki etkisini azaltacağını ve temiz bir çevre ve dünya bırakma adına önem arz etmektedirYaklaşık üç saat süren temizlik çalışmasına bölgede bulunan yurttaşlar da dahil olurken kampanyanın diğer yerlerde de devam edeceği belirtildi. Erciş 'te temizlik kanpanyası 
Erciş 'te doğa kirliliğine dikkat çekmek amacıyla süphan dağcılık arama kurtarma sanat kültür derneği'nin düzenlediği çevre temizlik kampanyasının startı verildi .

Vangölünde yaşanan kirlenmeye dikkat çekecek ve doğaya karşı farkındalık yaratmak için Erciş süphan dağcılık derneği tarafından ilçedeki temizlik kampanyası düzenlendi.Erciş belediyesinin ekipman ve malzeme düzeyinde destek olduğu kampanya ile ilçeye bağlı çelebibağ mahallesi sahili temizlenerek toplanan atıklar imha edildi .

"Doğaya karşı hassasiyet geliştirmek isyiyoruz"

Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Esat Savcı çalışma ile ilgili toplumda doğaya karşı hassasiyet geliştirmek istediklerini söyleyerek şöyle devam etti;"Doğal yapısıyla sahil şeridi açık olan bu doğaya olan gölümüzün eko sistemi gittikçe bozulmaktadır  uygulunması doğadaki tahribatı bir nebzede olsa önliyeceği eko sistemdeki etkisini azaltacağını ve temiz bir çevre ve dünya bırakma adına önem arz etmektedir

Yaklaşık üç saat süren temizlik çalışmasına bölgede bulunan yurttaşlar da dahil olurken kampanyanın diğer yerlerde de devam edeceği belirtildi. Erciş 'te temizlik kanpanyası 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.