Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞLİ HAYVANSEVERLER DOĞAYA YEM BIRAKTILAR

Gündem 31.01.2022 - 15:35, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2322+ kez okundu.
 

ERCİŞLİ HAYVANSEVERLER DOĞAYA YEM BIRAKTILAR

"Kurdun, kuşun doymadığı bir dünyada İnsanlar tok ve huzurlu yaşayamaz." diyen Van DKMP (Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü) görevlileriyle ERCİŞ Öz Avcılar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ayhan Elbir ve Fahri Av Müfettişi Tarkan Elbir'in de  katıldığı Erciş Doğasındaki farklıalanlarda Koruma-Kontrol çalışmaları ve ağır geçen kış şartlarında farklı tarihlerde yemleme çalışmaları yapıldı. Konuyla ilgil konuşan Tarkan Elbir doğal alanlardaki koruma yemleme çalışmalarını Van DKMP ile yaptıklarını ancak başıboş sokak hayvanlarının ve yavrularının da ilgili kurumlarca barınma ve beslenmelerimyle ilgili tedbirlerinin alınarak korunması gerektiğini ve vatandaşların da bu hayvanlara denk geldiklerinde yiyecek vererek aç bırakılmadan korumaya alınması gerektiğini belirtti. Pencere kenarına bırakılacak ekmek kırıntılarının soğukta aç kalan kuşlara, çöp bidonların kenarına bırakılacak yemek artıklarının da kedi ve köpeklere ile tüm aç kalan canlara yaşama gücü, hayat enerjisi olacağını söyleyerek tüm vatandaşlardan konuya ilgi ve destek beklediklerini söyledi.. Haber:Yadigar BARAN

"Kurdun, kuşun doymadığı bir dünyada İnsanlar tok ve huzurlu yaşayamaz." diyen Van DKMP (Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü) görevlileriyle ERCİŞ Öz Avcılar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ayhan Elbir ve Fahri Av Müfettişi Tarkan Elbir'in de  katıldığı Erciş Doğasındaki farklıalanlarda Koruma-Kontrol çalışmaları ve ağır geçen kış şartlarında farklı tarihlerde yemleme çalışmaları yapıldı. Konuyla ilgil konuşan Tarkan Elbir doğal alanlardaki koruma yemleme çalışmalarını Van DKMP ile yaptıklarını ancak başıboş sokak hayvanlarının ve yavrularının da ilgili kurumlarca barınma ve beslenmelerimyle ilgili tedbirlerinin alınarak korunması gerektiğini ve vatandaşların da bu hayvanlara denk geldiklerinde yiyecek vererek aç bırakılmadan korumaya alınması gerektiğini belirtti. Pencere kenarına bırakılacak ekmek kırıntılarının soğukta aç kalan kuşlara, çöp bidonların kenarına bırakılacak yemek artıklarının da kedi ve köpeklere ile tüm aç kalan canlara yaşama gücü, hayat enerjisi olacağını söyleyerek tüm vatandaşlardan konuya ilgi ve destek beklediklerini söyledi..
Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.