Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

02.08.2016 - 12:39, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1714+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erciş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programı kapsamında, ilçede sezonun ilk sıcak asfalt döküldü.
Erciş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi  Erciş Şube Şefliği ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor.Yapılan çalışmalar kapsamında ilçede sezonun ilk sıcak asfaltı döküldü.  Yoldere (Akrak) grubu üzerine bulunan mahallelerin 5.5 km'lik  yolundaki sıklaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra  söz konusu yola ilk defa sıcak asfalt döküldü.  Asfalt çalışmaları sürüyorken  mahalleli vatandaşlar da çalışma karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Toz ,toprak ve çamur içerisinde boğulduklarını belirten sakinler , belediye ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan Erciş Belediyesi eş başkan vekili Güler Avcı ve belediye meclis üyeleri devam eden çalışmaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen eş başkan vekili Avcı ,  seksen yıldır kırsal kesimin böylesi hizmet görmediğini belirterek  çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ve yolun mahalleli halka hayırlı olmasını diledi. Taşlıçay  (Panî) mahallesi grubunda bulunan 15 km'lik yolun sıcak asfaltına ise önümüzdeki hafta başlanılması bekleniliyor. 
Erciş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı çalışma programı kapsamında, ilçede sezonun ilk sıcak asfalt döküldü.

Erciş Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi  Erciş Şube Şefliği ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor.Yapılan çalışmalar kapsamında ilçede sezonun ilk sıcak asfaltı döküldü.  Yoldere (Akrak) grubu üzerine bulunan mahallelerin 5.5 km'lik  yolundaki sıklaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra  söz konusu yola ilk defa sıcak asfalt döküldü.  Asfalt çalışmaları sürüyorken  mahalleli vatandaşlar da çalışma karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Toz ,toprak ve çamur içerisinde boğulduklarını belirten sakinler , belediye ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan Erciş Belediyesi eş başkan vekili Güler Avcı ve belediye meclis üyeleri devam eden çalışmaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen eş başkan vekili Avcı ,  seksen yıldır kırsal kesimin böylesi hizmet görmediğini belirterek  çalışmalarının birçok noktada devam ettiğini ve yolun mahalleli halka hayırlı olmasını diledi. 
Taşlıçay  (Panî) mahallesi grubunda bulunan 15 km'lik yolun sıcak asfaltına ise önümüzdeki hafta başlanılması bekleniliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.