Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FIRINCILAR EKMEK DAĞITMADI, EKMEK DOLAPLARI BOŞ KALDI

22.06.2022 - 08:27, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1554+ kez okundu.
 

FIRINCILAR EKMEK DAĞITMADI, EKMEK DOLAPLARI BOŞ KALDI

Erciş’teki ekmek fırınları, ekmek satış fiyatının (2.5 TL) neredeyse maliyetlerini bile kurtaramamasından şikayet ederek,toplu bir şekilde zincir marketlere ve bakkallara ekmek dağıtımını durdurdu. Özellikle un, elektrik ve yakıt (odun,gaz) giderlerinin her geçen gün artmasından dolayı ekmek maliyetinin de beraberinde arttığını, bu maliyetle bu fiyata ekmek satışından kar edemediklerini dile getiren ekmek fırını esnafları, fırınlar dışında ekmek satışı yapan diğer market ve mahalle bakkallarına ekmek satışını durdurup bu fiyatları protesto ettiler.Fırıncılar ‘‘durumun böyle olmasını bizde istemiyoruz ama bu şekilde de olmazsa kısa süre içerisinde kepenk kapatıp işi bırakmak zorunda kalacağız’’ ifadelerinde bulundu. Marketinde ekmek satışı yapan Sefa Demirbağ ‘’ Bu karardan müşterilerimiz çok mağdur oldular. Evinden fırınlara gidiş gelişleri onlar için zor oluyor .Evde yaşlı müşterilerimize bu hizmetleri biz yapmaya çalışıyoruz. Bu durumun bir an önce son bulmasını istiyorum.’’dedi.Haber: Yadigar BARAN

Erciş’teki ekmek fırınları, ekmek satış fiyatının (2.5 TL) neredeyse maliyetlerini bile kurtaramamasından şikayet ederek,toplu bir şekilde zincir marketlere ve bakkallara ekmek dağıtımını durdurdu.
Özellikle un, elektrik ve yakıt (odun,gaz) giderlerinin her geçen gün artmasından dolayı ekmek maliyetinin de beraberinde arttığını, bu maliyetle bu fiyata ekmek satışından kar edemediklerini dile getiren ekmek fırını esnafları, fırınlar dışında ekmek satışı yapan diğer market ve mahalle bakkallarına ekmek satışını durdurup bu fiyatları protesto ettiler.Fırıncılar ‘‘durumun böyle olmasını bizde istemiyoruz ama bu şekilde de olmazsa kısa süre içerisinde kepenk kapatıp işi bırakmak zorunda kalacağız’’ ifadelerinde bulundu.
Marketinde ekmek satışı yapan Sefa Demirbağ ‘’ Bu karardan müşterilerimiz çok mağdur oldular. Evinden fırınlara gidiş gelişleri onlar için zor oluyor .Evde yaşlı müşterilerimize bu hizmetleri biz yapmaya çalışıyoruz. Bu durumun bir an önce son bulmasını istiyorum.’’dedi.Haber: Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.