Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İş adamı Albayrak’tan Erciş’e yatırım müjdesi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 10:31, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1371+ kez okundu.
 

İş adamı Albayrak’tan Erciş’e yatırım müjdesi

Van’ın Erciş ilçesinde yıllardır market zincirleriyle ilçe halkına hizmet veren iş adamı İzzet Albayrak, yatırım zincirine bir yeni halka daha ekleyeceği müjdesini verdi.Erciş’in göç vermeden ziyade göç alan bir şehir haline getirmek için kendi alanında hizmet vermeye devam edeceğini belirten iş adamı İzzet Albayrak, market zincirinin üçüncü halkasını açmaya hazırlandığını söyledi. Ercişli gençlere yeni istihdam alanları kazandırmak için çabalarının devam ettiğini belirten Albayrak, bu amaçla ilçe merkezine yeni bir AVM şubesi daha açacağını belirtti. Açacağı yeni iş yeri ile birlikte toplamda 60 gencin istihdam edileceğini ifade eden Albayrak, Erciş’in göç veren değil göç alan bir merkez haline gelmesini gönülden arzuladığını söyledi. Tersine göçün Erciş’i eskiden olduğu gibi yeniden bölgede cazibe merkezi haline getireceğinin altını da çizen Albayrak, “Ercişli iş adamları olarak, ilçeye gönül veren kişiler olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek, yeni istihdam alanları oluşturmayı hedeflemeliyiz. Erciş’te geçmişte yaşanan sıkıntılar hepimizin malumu. Gerek yıkıcı deprem, gerekse terör olayları ilçedeki insan göçünü haliyle hızlandırdı. Bir daha o günlere geri dönmemek üzere Erciş’in güzelleşmesi ve gelişmesi için birey olarak, iş adamları olarak, toplum olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Bizim tek derdimiz Erciş’in gelişmesi, büyümesidir. Eğer bunu düşünmemiş olsaydık, bir iş adamı olarak yatırımlarımı ilçe dışında, rahat ortamlarda ve daha fazla kazanarak yapma imkanlarına sahip olabilirdim. Ancak, biz bunu asla tercih etmedik. İlçemizin eskiden olduğu gibi yeniden bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi en büyük arzumuzdur. Şehir dışındaki Ercişli iş adamlarımızdan ilçemize yatırım yapmalarını, yeni istihdam alanları açmalarını gönülden bekliyoruz. İş adamlarımızın yanı sıra STK ve siyasi parti temsilcilerinden de yatırımlarımızın önünü açacak gerekli adımları ivedilikle atmalarını bekliyoruz. İlçede devam eden ve ticaret merkezinin kalbi olacak kentsel dönüşüm projesinin bir an önce bitirilmesi ve ikinci ve üçüncü etapların da hayata geçirilmesi; iş adamları, esnaf ve halk olarak en büyük arzumuzdur. Erciş’in 180 bin nüfusuyla 20 ilden büyük olmasının avantaj olduğu, bu avantajı da iyi kullanmamız gerektiğini ve arzu edilen seviyeye ulaşması için Erciş’i sevenler olarak önceliğimiz olmalıdır. Erciş’in il olması durumunda sadece bizim sağladığımız 60-70 kişilik istihdam belki de binlerle ifade edilebilecek bir konuma gelecektir. El ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Erciş’i layık olduğu konuma getirmeliyiz. Bu konuda Ercişli iş adamı olarak bana verilecek hiçbir görevden kaçınmayacağım gibi, elimi değil gövdemi taşın altına koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

Van’ın Erciş ilçesinde yıllardır market zincirleriyle ilçe halkına hizmet veren iş adamı İzzet Albayrak, yatırım zincirine bir yeni halka daha ekleyeceği müjdesini verdi.
Erciş’in göç vermeden ziyade göç alan bir şehir haline getirmek için kendi alanında hizmet vermeye devam edeceğini belirten iş adamı İzzet Albayrak, market zincirinin üçüncü halkasını açmaya hazırlandığını söyledi. Ercişli gençlere yeni istihdam alanları kazandırmak için çabalarının devam ettiğini belirten Albayrak, bu amaçla ilçe merkezine yeni bir AVM şubesi daha açacağını belirtti. Açacağı yeni iş yeri ile birlikte toplamda 60 gencin istihdam edileceğini ifade eden Albayrak, Erciş’in göç veren değil göç alan bir merkez haline gelmesini gönülden arzuladığını söyledi. Tersine göçün Erciş’i eskiden olduğu gibi yeniden bölgede cazibe merkezi haline getireceğinin altını da çizen Albayrak, “Ercişli iş adamları olarak, ilçeye gönül veren kişiler olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek, yeni istihdam alanları oluşturmayı hedeflemeliyiz. Erciş’te geçmişte yaşanan sıkıntılar hepimizin malumu. Gerek yıkıcı deprem, gerekse terör olayları ilçedeki insan göçünü haliyle hızlandırdı. Bir daha o günlere geri dönmemek üzere Erciş’in güzelleşmesi ve gelişmesi için birey olarak, iş adamları olarak, toplum olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Bizim tek derdimiz Erciş’in gelişmesi, büyümesidir. Eğer bunu düşünmemiş olsaydık, bir iş adamı olarak yatırımlarımı ilçe dışında, rahat ortamlarda ve daha fazla kazanarak yapma imkanlarına sahip olabilirdim. Ancak, biz bunu asla tercih etmedik. İlçemizin eskiden olduğu gibi yeniden bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi en büyük arzumuzdur. Şehir dışındaki Ercişli iş adamlarımızdan ilçemize yatırım yapmalarını, yeni istihdam alanları açmalarını gönülden bekliyoruz. İş adamlarımızın yanı sıra STK ve siyasi parti temsilcilerinden de yatırımlarımızın önünü açacak gerekli adımları ivedilikle atmalarını bekliyoruz. İlçede devam eden ve ticaret merkezinin kalbi olacak kentsel dönüşüm projesinin bir an önce bitirilmesi ve ikinci ve üçüncü etapların da hayata geçirilmesi; iş adamları, esnaf ve halk olarak en büyük arzumuzdur. Erciş’in 180 bin nüfusuyla 20 ilden büyük olmasının avantaj olduğu, bu avantajı da iyi kullanmamız gerektiğini ve arzu edilen seviyeye ulaşması için Erciş’i sevenler olarak önceliğimiz olmalıdır. Erciş’in il olması durumunda sadece bizim sağladığımız 60-70 kişilik istihdam belki de binlerle ifade edilebilecek bir konuma gelecektir. El ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Erciş’i layık olduğu konuma getirmeliyiz. Bu konuda Ercişli iş adamı olarak bana verilecek hiçbir görevden kaçınmayacağım gibi, elimi değil gövdemi taşın altına koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.