Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kasımbağı Mahallesi yeni camisine kavuşuyor

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2016 - 19:06, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2395+ kez okundu.
 

Kasımbağı Mahallesi yeni camisine kavuşuyor

 Van’ın Erciş ilçesi Kasımbağı Mahallesi, yeni camisine kavuşuyor. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kasımbağı Mahallesi’nin yeni camisinin inşaatı hızla devam ediyor. 1972 yılında yaptırılan ve 75 metrekare alanı kapsayan eski caminin ihtiyacı karşılamaması üzerine harekete geçen cami imamı Mehmet Salih Yaşar, mahalle sakinleri ve hayırsever vatandaşların da destek ve katkılarıyla yeni bir camii inşa ediyor. Hayırsever vatandaşlar Adnan Hasdemir ile Mustafa Altunkaynak tarafından hibe edilen alana yeni cami ve taziye evi inşa ettiren Yaşar, hayırsever vatandaşların da katkılarını beklediklerini söyledi. Nisan 2016 tarihinde başlanılan cami inşaatının 200 metrekare alan üzerine inşa edildiğini, alt katının taziye evi, üst katının ise mahfilli ve kubbeli cami şeklinde yapıldığını belirten Yaşar, eski taziye evinin ise yemekhane olarak kullanılacağını bildirdi. Cami inşaatının ana kubbe üzerinde beton dökme işlemlerinin ise sürdüğü kaydedildi. Cami inşaatının 210 bin TL’ye yapıldığını dile getiren Yaşar; halı, kalorifer sistemi ve minare yapımının ise bu hesaba dahil olmadığını belirtti. 

 Van’ın Erciş ilçesi Kasımbağı Mahallesi, yeni camisine kavuşuyor. 
İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Kasımbağı Mahallesi’nin yeni camisinin inşaatı hızla devam ediyor. 1972 yılında yaptırılan ve 75 metrekare alanı kapsayan eski caminin ihtiyacı karşılamaması üzerine harekete geçen cami imamı Mehmet Salih Yaşar, mahalle sakinleri ve hayırsever vatandaşların da destek ve katkılarıyla yeni bir camii inşa ediyor. Hayırsever vatandaşlar Adnan Hasdemir ile Mustafa Altunkaynak tarafından hibe edilen alana yeni cami ve taziye evi inşa ettiren Yaşar, hayırsever vatandaşların da katkılarını beklediklerini söyledi. Nisan 2016 tarihinde başlanılan cami inşaatının 200 metrekare alan üzerine inşa edildiğini, alt katının taziye evi, üst katının ise mahfilli ve kubbeli cami şeklinde yapıldığını belirten Yaşar, eski taziye evinin ise yemekhane olarak kullanılacağını bildirdi. Cami inşaatının ana kubbe üzerinde beton dökme işlemlerinin ise sürdüğü kaydedildi. 
Cami inşaatının 210 bin TL’ye yapıldığını dile getiren Yaşar; halı, kalorifer sistemi ve minare yapımının ise bu hesaba dahil olmadığını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.