Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYATUR TAŞIMACILIK HİZMETİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Gündem 22.09.2021 - 17:47, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1458+ kez okundu.
 

KAYATUR TAŞIMACILIK HİZMETİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

           Erciş ilçesinde öğrenci taşımacılığı yapan Kaya Tur Taşımacılık’a öğrenci velilerinden ve Gazetemizden tam destek.Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü İhsan BARAN Kayatur Taşımacılık yetkilisi Veysi YAŞAR’a Başarılı Çalışmalarından Dolayı Plaket Takdim etti.           Kaya Tur Taşımacılık firması uzun yıllardır, Erciş’te taşımacılık sektöründe  hizmet vermekte. Taşıma yaptığı süre zarfında veli ve öğrencilerden tam destek alan firma yetkilileri ve çalışanları bu desteğe layık olmak için çalıştıklarını belirttiler. Geçen yıl pandemi sürecinden olumsuz etkilendiklerini dile getiren firma  yetkilisi YAŞAR;  okulların bu yıl  açık kalması temennisinde bulundu. Taşıma işlerinde, pandemi dönemi kurallarına uyarak başarılı bir şekilde çalışacaklarını belirten YAŞAR, bu konuda ellerinde yeterli araç ve personelin olduğunu söyledi. Bu yıl eğitim ve öğretimin hayırlı olması dileğinde bulundu.Haber: Yadigar BARAN 

           Erciş ilçesinde öğrenci taşımacılığı yapan Kaya Tur Taşımacılık’a öğrenci velilerinden ve Gazetemizden tam destek.Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü İhsan BARAN Kayatur Taşımacılık yetkilisi Veysi YAŞAR’a Başarılı Çalışmalarından Dolayı Plaket Takdim etti. 
         Kaya Tur Taşımacılık firması uzun yıllardır, Erciş’te taşımacılık sektöründe  hizmet vermekte. Taşıma yaptığı süre zarfında veli ve öğrencilerden tam destek alan firma yetkilileri ve çalışanları bu desteğe layık olmak için çalıştıklarını belirttiler. Geçen yıl pandemi sürecinden olumsuz etkilendiklerini dile getiren firma  yetkilisi YAŞAR;  okulların bu yıl  açık kalması temennisinde bulundu. Taşıma işlerinde, pandemi dönemi kurallarına uyarak başarılı bir şekilde çalışacaklarını belirten YAŞAR, bu konuda ellerinde yeterli araç ve personelin olduğunu söyledi. Bu yıl eğitim ve öğretimin hayırlı olması dileğinde bulundu.Haber: Yadigar BARAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.