Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Doğramacı, din görevlileri ile bir araya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2017 - 11:19, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1450+ kez okundu.
 

Kaymakam Doğramacı, din görevlileri ile bir araya geldi

Van’ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçedeki camilerde görev yürüten din görevlileriyle bir araya geldi. Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Merkez Cami’de düzenlenen programda ilçedeki camilerde görev yürüten din görevlileriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Doğramacı, bölgedeki terör sıkıntısını ortak akılla bertaraf edeceklerini, bu konuda da din görevlilerine önemli görevler düştüğünü vurguladı. Herkesin görevini hakkıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Doğramacı, “Çalmadığımız kapı, göz göze gelmediğimiz ve elini tutmadığımız hiç kimse kalmasın. Her vatandaşımıza ulaşmalıyız. Taşeron terör örgütlerinin çocuklarımızı devşirmelerine, kandırmalarına müsaade etmemeliyiz. Herkesin vicdanen bu konuda kendini sorgulaması lazım. İmamlarımız bu göreve memuriyet anlayışıyla bakmamalı. İnsanlarımızın kalbine hitap etmeliyiz. Vatandaşlarımız için 24 saat aktif olarak çalışmalıyız. Eğer görev yaptığınız mahallede bir sıkıntı varsa ve siz bunu bilmiyorsanız, siz orada yoksunuz demektir. Minarelerimizi ezansız bırakmayalım. Özellikle gençlerimizin elinden tutalım, onları ilim ve irşad yuvası camilerimizle buluşturalım. Vatandaşlarımızı da kucaklayalım. Bu işi Allah rızası için yapalım. Öte yandan kapılarımız her zaman, her vatandaşımıza açık. Bir sıkıntınızda istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz” dedi.

Van’ın Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçedeki camilerde görev yürüten din görevlileriyle bir araya geldi. 
Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Merkez Cami’de düzenlenen programda ilçedeki camilerde görev yürüten din görevlileriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Doğramacı, bölgedeki terör sıkıntısını ortak akılla bertaraf edeceklerini, bu konuda da din görevlilerine önemli görevler düştüğünü vurguladı. Herkesin görevini hakkıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Doğramacı, “Çalmadığımız kapı, göz göze gelmediğimiz ve elini tutmadığımız hiç kimse kalmasın. Her vatandaşımıza ulaşmalıyız. Taşeron terör örgütlerinin çocuklarımızı devşirmelerine, kandırmalarına müsaade etmemeliyiz. Herkesin vicdanen bu konuda kendini sorgulaması lazım. İmamlarımız bu göreve memuriyet anlayışıyla bakmamalı. İnsanlarımızın kalbine hitap etmeliyiz. Vatandaşlarımız için 24 saat aktif olarak çalışmalıyız. Eğer görev yaptığınız mahallede bir sıkıntı varsa ve siz bunu bilmiyorsanız, siz orada yoksunuz demektir. Minarelerimizi ezansız bırakmayalım. Özellikle gençlerimizin elinden tutalım, onları ilim ve irşad yuvası camilerimizle buluşturalım. Vatandaşlarımızı da kucaklayalım. Bu işi Allah rızası için yapalım. Öte yandan kapılarımız her zaman, her vatandaşımıza açık. Bir sıkıntınızda istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.