Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM YAŞAR’DAN, 50. YIL İLK VE ORTAOKULUNA ZİYARET

Gündem 13.03.2018 - 10:50, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1783+ kez okundu.
 

KAYMAKAM YAŞAR’DAN, 50. YIL İLK VE ORTAOKULUNA ZİYARET

Ziyaret kapsamında ilk olarak sınıfları gezen Kaymakam YAŞAR, öğrencilerle sohbet etti. Sınıfların temizliği ve okulun düzeni için öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam YAŞAR, daha sonra öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası , öğretmenlerin taleplerini ve okulla alakalı yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Okul ile ilgili brifing sunumunun ardından Kaymakam YAŞAR okuldan ayrıldı.Ziyarete İlçe Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Erciş SYD Vakıf Müdürü Harun Işık, MHP Erciş İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi, Kocapınar Mahalle Muhtarı Z. Abidin Çiçek de eşlik etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak sınıfları gezen Kaymakam YAŞAR, öğrencilerle sohbet etti. Sınıfların temizliği ve okulun düzeni için öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam YAŞAR, daha sonra öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası , öğretmenlerin taleplerini ve okulla alakalı yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Okul ile ilgili brifing sunumunun ardından Kaymakam YAŞAR okuldan ayrıldı.
Ziyarete İlçe Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, Erciş SYD Vakıf Müdürü Harun Işık, MHP Erciş İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi, Kocapınar Mahalle Muhtarı Z. Abidin Çiçek de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.