Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müdür Keremoğlu’ndan Başkan Karael’e ziyaret

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2017 - 11:34, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1307+ kez okundu.
 

Müdür Keremoğlu’ndan Başkan Karael’e ziyaret

Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekiler, Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler ve Esnaf Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael’i ziyaret etti. Müdür Murat Keremoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Hizmetleri Şubesi bölümünün çalışmaları ve işlevleri hakkında Karael’e bilgi verdi. Bakanlık ile diğer kamu, meslek ya da özel kuruluşlar arasında yapılan protokol, anlaşma veya yetki devri kapsamında verilecek hizmetleri ve görevleri yerine getirme görevleri olduğunu ifade eden Keremoğlu, görev alanlarında kamu kurum ve kuruluşları, mesleki kuruluşlar ve mahalli idarelerle işbirliği yapmak olduğunu kaydetti. Özellikle meslek kuruluşlarının yasalara, Bakanlık emir ve talimatlarına uyulması konusunda dikkatli ve titiz davranmaları gerektiğini dile getiren Keremoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığının da sınırsız destek verdiği işsizlikle mücadele kapsamında iş istihdamı seferberliğinin önemine de dikkat çekti.Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael ise, konuklarının açıkladığı bilgiler ışığında tizlikle çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Esnaf ve sanatkârların ‘Ahilik’ ruhu ile yoğrulduğu ve bu ruh ile Ahi Ocakları kurulduğu günden bugüne kadar aynı heyecanla devam ettiğini belirten Karael, esnaf ve sanatkârın devletin kurucu ve kollayıcı unsuru olduğuna vurgu yaptı. Karael, “En büyük istihdamı esnaf ve sanatkârlar yapmaktadır. Bu yeterlimi? Hayır, daha çok aş ve iş sağlamalıyız. Daha çok üretmeli, ürettiğimizi dış ülkelere ihraç etmeliyiz. Daha çok kalifiye elaman yetiştirmeliyiz. Ülkemizi elbirliği ile ileri ülkeler düzeyine taşımalıyız” dediKarael, ziyaretin çok verimli olduğunu söyleyerek İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekiler, Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler ve Esnaf Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael’i ziyaret etti. 
Müdür Murat Keremoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Hizmetleri Şubesi bölümünün çalışmaları ve işlevleri hakkında Karael’e bilgi verdi. Bakanlık ile diğer kamu, meslek ya da özel kuruluşlar arasında yapılan protokol, anlaşma veya yetki devri kapsamında verilecek hizmetleri ve görevleri yerine getirme görevleri olduğunu ifade eden Keremoğlu, görev alanlarında kamu kurum ve kuruluşları, mesleki kuruluşlar ve mahalli idarelerle işbirliği yapmak olduğunu kaydetti. Özellikle meslek kuruluşlarının yasalara, Bakanlık emir ve talimatlarına uyulması konusunda dikkatli ve titiz davranmaları gerektiğini dile getiren Keremoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığının da sınırsız destek verdiği işsizlikle mücadele kapsamında iş istihdamı seferberliğinin önemine de dikkat çekti.
Van Demirciler, Tornacılar, Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael ise, konuklarının açıkladığı bilgiler ışığında tizlikle çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Esnaf ve sanatkârların ‘Ahilik’ ruhu ile yoğrulduğu ve bu ruh ile Ahi Ocakları kurulduğu günden bugüne kadar aynı heyecanla devam ettiğini belirten Karael, esnaf ve sanatkârın devletin kurucu ve kollayıcı unsuru olduğuna vurgu yaptı. Karael, “En büyük istihdamı esnaf ve sanatkârlar yapmaktadır. Bu yeterlimi? Hayır, daha çok aş ve iş sağlamalıyız. Daha çok üretmeli, ürettiğimizi dış ülkelere ihraç etmeliyiz. Daha çok kalifiye elaman yetiştirmeliyiz. Ülkemizi elbirliği ile ileri ülkeler düzeyine taşımalıyız” dedi
Karael, ziyaretin çok verimli olduğunu söyleyerek İl Müdürü Murat Keremoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.