Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müftü Arvas Erciş’te konferans verdi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2017 - 08:52, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2112+ kez okundu.
 

Müftü Arvas Erciş’te konferans verdi

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Erciş ilçesinde görev yapan din gönüllüsü hocalarla Kur’an kursu öğreticilerine ‘din görevlisinin görev ve sorumlulukları’ konulu bir konferans verdi Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Erciş Müftü Vekili Fuat Baran, din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Konferansta konuşan Van İl Müftüsü Nimettullah Arvas; alimlerin peygamberlerin varisleri olduğunu belirterek, din görevlilerinin görev ve sorumlulukları hakkında açıklamalarda bulundu. Arvas, “Şu anda bu veraset din hizmeti yürüten siz değerli hademe-i hayrata intikal etmiştir. Yani hayırlı hizmetlere hizmetkar olanlar diye adlandırılır” dedi.

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Erciş ilçesinde görev yapan din gönüllüsü hocalarla Kur’an kursu öğreticilerine ‘din görevlisinin görev ve sorumlulukları’ konulu bir konferans verdi 
Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Erciş Müftü Vekili Fuat Baran, din görevlileri ile Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Konferansta konuşan Van İl Müftüsü Nimettullah Arvas; alimlerin peygamberlerin varisleri olduğunu belirterek, din görevlilerinin görev ve sorumlulukları hakkında açıklamalarda bulundu. Arvas, “Şu anda bu veraset din hizmeti yürüten siz değerli hademe-i hayrata intikal etmiştir. Yani hayırlı hizmetlere hizmetkar olanlar diye adlandırılır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.