Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muradiye’de göçmen kaçakçılığı yapan 2 kişi tutuklandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2021 - 11:48, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2505+ kez okundu.
 

Muradiye’de göçmen kaçakçılığı yapan 2 kişi tutuklandı

Van’ın Muradiye ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alınan 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik korucuları ve iz takip köpekleri ile yapılan arazi taramasında ilçeye bağlı Ovapınar Mahallesi’nde yaya olarak yürüyen 24’ü Pakistan uyruklu ile Ünseli Mahallesi’nde bir otomobilde yapılan aramada 3 Afganistan uyruklu olmak üzere 27 düzensiz göçmenin yakalanmasıyla ilgili den İ.Y. ve K.Ö. isimli 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adli makamlara sevke dilen İ.Y. ve K.Ö. isimli şüpheliler, Muradiye Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile tutuklanarak Erciş A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Van’ın Muradiye ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alınan 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik korucuları ve iz takip köpekleri ile yapılan arazi taramasında ilçeye bağlı Ovapınar Mahallesi’nde yaya olarak yürüyen 24’ü Pakistan uyruklu ile Ünseli Mahallesi’nde bir otomobilde yapılan aramada 3 Afganistan uyruklu olmak üzere 27 düzensiz göçmenin yakalanmasıyla ilgili den İ.Y. ve K.Ö. isimli 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adli makamlara sevke dilen İ.Y. ve K.Ö. isimli şüpheliler, Muradiye Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile tutuklanarak Erciş A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.