Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OTOBÜS FİRMASINDAN KALİTELİ HİZMET

Gündem 29.10.2020 - 15:30, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1972+ kez okundu.
 

OTOBÜS FİRMASINDAN KALİTELİ HİZMET

       Erciş otobüs firması yaptığı yenilikler ve hizmet ile halktan takdir toplamaya devam ediyor.         Erciş’e yıllardır hizmet eden Öz Erciş Seyahat firması hizmete başladığı günden bu yana yolculara hizmet ve konforu ön plana alarak hizmet anlayışına devam ediyor.         Otobüs firması her yıl yaptığı gibi bu yılda eski model otobüslerini satarak yerine yeni modelleri alarak yollardaki hizmetine kurulduğu ilk günkü hizmet anlayışı ile devam etmektedir.          Erciş ve Van merkezli olarak çalışan otobüs firması Türkiye’nin bir çok iline yolcu taşıma işini  sevgi ve saygı anlayışı içinde yapmaktan gurur duyduklarını belirten firma yetkilileri, halktan gelen talep ve önerileri dikkate aldıklarını belirtterek,halkımızdan gelen taleplere cevap olabildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.Haber:Yadigar BARAN 

       Erciş otobüs firması yaptığı yenilikler ve hizmet ile halktan takdir toplamaya devam ediyor.
        Erciş’e yıllardır hizmet eden Öz Erciş Seyahat firması hizmete başladığı günden bu yana yolculara hizmet ve konforu ön plana alarak hizmet anlayışına devam ediyor.
        Otobüs firması her yıl yaptığı gibi bu yılda eski model otobüslerini satarak yerine yeni modelleri alarak yollardaki hizmetine kurulduğu ilk günkü hizmet anlayışı ile devam etmektedir. 
        Erciş ve Van merkezli olarak çalışan otobüs firması Türkiye’nin bir çok iline yolcu taşıma işini  sevgi ve saygı anlayışı içinde yapmaktan gurur duyduklarını belirten firma yetkilileri, halktan gelen talep ve önerileri dikkate aldıklarını belirtterek,halkımızdan gelen taleplere cevap olabildikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.Haber:Yadigar BARAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.