Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PTT-DER GÖNÜLLERİ ÇALIYOR

Gündem 11.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2175+ kez okundu.
 

PTT-DER GÖNÜLLERİ ÇALIYOR

PTT-DER ve Okuma Sanatı Kulübü işbirliğiyle gönül kapılarının çalındığı ‘’Bir Dostluk Hikayesi’’ projesi İlçemiz Osmangazi İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerine ulaşan kitap ve kartpostallar ile gerçekleşti.Proje hakkında bilgi veren PTT-DER Van il başkanı Ömer KARATAY,Proje için ilk adımı atan Kocaeli deki 2000 öğrencinin ülkemizin farklı bölgelerinde bulunan 2000 öğrenci ile dostluk kurmasına kitap ve kartpostallar ile köprü olduk. Bu 2000 öğrenci içerisinde Osmangazi İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri de bulunmaktadır. Bu gönül bağının kurulmasından ötürü mutluluğunu dile getiren Karatay Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.2-C sınıf öğretmeni Nurullah HAMURYEN bu projede emeği geçen,bu projeye katkı sunan gönülleri birleştiren herkese çok teşekkür ederim dedi.

PTT-DER ve Okuma Sanatı Kulübü işbirliğiyle gönül kapılarının çalındığı ‘’Bir Dostluk Hikayesi’’ projesi İlçemiz Osmangazi İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerine ulaşan kitap ve kartpostallar ile gerçekleşti.
Proje hakkında bilgi veren PTT-DER Van il başkanı Ömer KARATAY,Proje için ilk adımı atan Kocaeli deki 2000 öğrencinin ülkemizin farklı bölgelerinde bulunan 2000 öğrenci ile dostluk kurmasına kitap ve kartpostallar ile köprü olduk. Bu 2000 öğrenci içerisinde Osmangazi İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri de bulunmaktadır. Bu gönül bağının kurulmasından ötürü mutluluğunu dile getiren Karatay Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti.2-C sınıf öğretmeni Nurullah HAMURYEN bu projede emeği geçen,bu projeye katkı sunan gönülleri birleştiren herkese çok teşekkür ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.