Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Zorluoğlu’dan, sürücülere bayram lokumu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2017 - 09:51, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1985+ kez okundu.
 

Vali Zorluoğlu’dan, sürücülere bayram lokumu

Van Valisi Murat Zorluoğlu, 10 günlük bayram tatili nedeniyle polis ve jandarmanın uygulama yaptığı noktaları ziyaret ederek sürücülere lokum ikram edip kurallara uymaları konusunda uyardı. Vali Zorluoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile birlikte polis ve jandarmanın Kurban Bayramı öncesi yoğun trafik akışının yaşandığı noktalardaki uygulama alanlarını ziyaret etti. Polis ve jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirmesi “Frene değil, kurala güven” sloganıyla sürücülere trafik kurallarına uymaları, hız yapmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyorlar. Van Valisi Zorluoğlu ve beraberindekiler, bu gün akşam saatlerinde polis ve jandarmanın Edremit ilçesinde ortak yaptıkları denetimleri kontrol etmek amacıyla uygulama noktasına giderek çalışmaları yerinde inceledi. Vali Zorluoğlu, uygulama noktasında durdurulan özel araçlar, toplu taşıma araçlarındaki sürücü ve yolculara kazasız belasız hayırlı yolculuk dilerken, tüm trafik kurallarına uymalarını ve özellikle emniyet kemeri kullanmaları ricasında bulundu. Polis ve jandarma tarafından sürücülerin evrakları kontrol edilirken, Vali Zorluoğlu ise vatandaşlara lokum ve kolonya ikram etti. Yaklaşık ayrım saatlik ziyaretin ardından uygulama noktasından ayrıldılar.

Van Valisi Murat Zorluoğlu, 10 günlük bayram tatili nedeniyle polis ve jandarmanın uygulama yaptığı noktaları ziyaret ederek sürücülere lokum ikram edip kurallara uymaları konusunda uyardı. 
Vali Zorluoğlu, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile birlikte polis ve jandarmanın Kurban Bayramı öncesi yoğun trafik akışının yaşandığı noktalardaki uygulama alanlarını ziyaret etti. Polis ve jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içinde bayram geçirmesi “Frene değil, kurala güven” sloganıyla sürücülere trafik kurallarına uymaları, hız yapmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyorlar. Van Valisi Zorluoğlu ve beraberindekiler, bu gün akşam saatlerinde polis ve jandarmanın Edremit ilçesinde ortak yaptıkları denetimleri kontrol etmek amacıyla uygulama noktasına giderek çalışmaları yerinde inceledi. Vali Zorluoğlu, uygulama noktasında durdurulan özel araçlar, toplu taşıma araçlarındaki sürücü ve yolculara kazasız belasız hayırlı yolculuk dilerken, tüm trafik kurallarına uymalarını ve özellikle emniyet kemeri kullanmaları ricasında bulundu. Polis ve jandarma tarafından sürücülerin evrakları kontrol edilirken, Vali Zorluoğlu ise vatandaşlara lokum ve kolonya ikram etti. Yaklaşık ayrım saatlik ziyaretin ardından uygulama noktasından ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.