Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da “Bir Kitap Da Benden” kampanyası

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1553+ kez okundu.
 

Van’da “Bir Kitap Da Benden” kampanyası

Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulunun başlattığı “Bir Kitap Da Benden” kampanyası kapsamında toplanan kitaplar okullara teslim ediliyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından toplanan 250 kitap, Edremit ilçesindeki TOKİ Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Mahmut Işık ve Rehber Öğretmen Merve Şahinalp’a teslim edildi. Burada konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, oda bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulunun başlattığı kitap kampanyasının çok anlamlı olduğunu belirterek, “Kadın Girişimciler Kurulumuz çok anlamlı çalışmalar yürütmektedirler. Bu kampanyada kitap sevgisinin oluşturulması için çok önemlidir. Bugün bu okulumuza 250 kitap hediye ediyoruz. Saygıdeğer okul yönetimi ve öğretmenlerimizin duyarlılıkları ile bu çocuklarımıza kitap ulaştırabildik. Vesile oldukları için teşekkür ederim. Kentin ekonomi yönetimi ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri de bizler için çok değerlidir. Bu çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Mahmut Işık, okullarına kitap hediye eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Esin Akarsu Orunç’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulunun başlattığı “Bir Kitap Da Benden” kampanyası kapsamında toplanan kitaplar okullara teslim ediliyor. 
Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından toplanan 250 kitap, Edremit ilçesindeki TOKİ Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Mahmut Işık ve Rehber Öğretmen Merve Şahinalp’a teslim edildi. Burada konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, oda bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulunun başlattığı kitap kampanyasının çok anlamlı olduğunu belirterek, “Kadın Girişimciler Kurulumuz çok anlamlı çalışmalar yürütmektedirler. Bu kampanyada kitap sevgisinin oluşturulması için çok önemlidir. Bugün bu okulumuza 250 kitap hediye ediyoruz. Saygıdeğer okul yönetimi ve öğretmenlerimizin duyarlılıkları ile bu çocuklarımıza kitap ulaştırabildik. Vesile oldukları için teşekkür ederim. Kentin ekonomi yönetimi ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri de bizler için çok değerlidir. Bu çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.
Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Mahmut Işık, okullarına kitap hediye eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Esin Akarsu Orunç’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.