Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da kaçak sigara operasyonu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2018 - 13:16, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2320+ kez okundu.
 

Van’da kaçak sigara operasyonu

Van’ın Gevaş ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 2 bin 899 paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gevaş İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçenin Orta ve Bahçelievler mahallelerinde bulunan dört ayrı iş yeri ve depoda arama yapıldığı belirtildi. Aramada 2 bin 899 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgisi olduğu tespit edilen İ.İ. isimli şahıs hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldı.

Van’ın Gevaş ilçesinde polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 2 bin 899 paket kaçak sigara ele geçirildi. 
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Gevaş İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçenin Orta ve Bahçelievler mahallelerinde bulunan dört ayrı iş yeri ve depoda arama yapıldığı belirtildi. Aramada 2 bin 899 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olayla ilgisi olduğu tespit edilen İ.İ. isimli şahıs hakkında ise 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.