Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’daki su arızası giderildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2017 - 16:20, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2108+ kez okundu.
 

Van’daki su arızası giderildi

Van şehir merkezine gelen içme suyu ana isale hattında meydana gelen arıza giderildi. Edremit yolu güzergahı üzerinde bulunan arızayı gideren ekiple bir araya gelen VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, yetkililerden bilgi aldı. Arızanın erken sürede bitirilmesinden dolayı ekibe teşekkürlerini ileten Tekataş, mevsim şartlarının olumsuz seyretmesinden dolayı arızaların oluştuğuna dikkat çekerek, "Fazla sorun teşkil etmiyorsa müdahale etmiyoruz. Zorunlu olarak buradaki arızaya müdahale etmemiz gerekiyordu. Bundan kaynaklı kısa süreli su kesintisi yapmak zorunda kaldık, halkımızdan özür diliyoruz" dedi.Tekataş, Van'ın altyapısının oldukça eski olduğunu da belirterek, “Bazı tesisatlarda bakımsızlıktan ve kullanım ömrünü doldurduğundan arızalar meydana gelebiliyor. Bu gibi durumlarda acil müdahale arıza ekiplerimizin tüm malzeme ihtiyaçları karşılanarak bu tip arızaları erken bitirme şansımız oluyor. Buradaki ekibimiz de arızanın mağduriyetini halkımıza fazla yansıtmadan geceli gündüzlü çalışarak gidermiş oldular, kendilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Van şehir merkezine gelen içme suyu ana isale hattında meydana gelen arıza giderildi. 
Edremit yolu güzergahı üzerinde bulunan arızayı gideren ekiple bir araya gelen VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, yetkililerden bilgi aldı. Arızanın erken sürede bitirilmesinden dolayı ekibe teşekkürlerini ileten Tekataş, mevsim şartlarının olumsuz seyretmesinden dolayı arızaların oluştuğuna dikkat çekerek, "Fazla sorun teşkil etmiyorsa müdahale etmiyoruz. Zorunlu olarak buradaki arızaya müdahale etmemiz gerekiyordu. Bundan kaynaklı kısa süreli su kesintisi yapmak zorunda kaldık, halkımızdan özür diliyoruz" dedi.
Tekataş, Van'ın altyapısının oldukça eski olduğunu da belirterek, “Bazı tesisatlarda bakımsızlıktan ve kullanım ömrünü doldurduğundan arızalar meydana gelebiliyor. Bu gibi durumlarda acil müdahale arıza ekiplerimizin tüm malzeme ihtiyaçları karşılanarak bu tip arızaları erken bitirme şansımız oluyor. Buradaki ekibimiz de arızanın mağduriyetini halkımıza fazla yansıtmadan geceli gündüzlü çalışarak gidermiş oldular, kendilerine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.