Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’ın Erciş ilçesinde 7 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 15:41, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2032+ kez okundu.
 

Van’ın Erciş ilçesinde 7 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Van’ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 7 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.  Van Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Erciş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Büro Amirliği ekipleri, PKK/KCK/YPG terör örgütünün finansman kaynağına yönelik olarak gümrük kaçağı sigara ile mücadele kapsamında çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında durdurdukları hafif ticari kamyonette 7 bin 800 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahsın gözaltına alındığı, adli işlemlerin TEM Büro Amirliğinde devam ettiği belirtildi. 

Van’ın Erciş ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 7 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 
Van Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Erciş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Büro Amirliği ekipleri, PKK/KCK/YPG terör örgütünün finansman kaynağına yönelik olarak gümrük kaçağı sigara ile mücadele kapsamında çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında durdurdukları hafif ticari kamyonette 7 bin 800 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahsın gözaltına alındığı, adli işlemlerin TEM Büro Amirliğinde devam ettiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.