Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatan sevdası engel tanımıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 10:53, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2285+ kez okundu.
 

Vatan sevdası engel tanımıyor

Engelli motoruyla sabahlara kadar nöbet tutan Naci Çalış: - “Cumhurbaşkanımız ‘evlerinize dönün’ demeyinceye kadar meydanlardayız”
 Van’da 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Beşyol Meydanı’ndaki demokrasi nöbetini sürdüren Naci Çalış’ın vatan aşkı engel tanımadı. İHA muhabirine konuşan 3 çocuk babası Çalış, sabahlara kadar devam eden vatan nöbetine sürekli katıldığını ifade ederek, “Her vatandaş gibi bizler de buraya vatani görevimizi icra etmek için geldik. Vatan için nöbetteyiz. Buna hiçbir şey engel değildir. Hemen hemen her gün geliyorum. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bu darbe girişimine dur demek için buradayız. İnşallah sürekli de katılacağım” dedi.Darbe girişiminin insanların uyanmasına vesile olduğunun altını çizen Çalış, “Bunun özellikle Türk halkını uyandırması gerekir. Bu bir dönüm noktasıydı, kimisi bunu çok basit görebilir ama bu kişinin ipten dönmesi gibi bir şey. Bizler de Müslümanlar olarak Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar desteğimizi sürdürmemiz gerektiğine inanıyorum. O bize evlerinize dönün çağrısı yapmayıncaya kadar da bizler meydanlardayız” diye konuştu.Motoruna Türk bayrakları ve tevhit bayrağı asan Naci Çalış’ı ziyaret eden Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, örnek davranışından dolayı kendisini tebrik etti.
Engelli motoruyla sabahlara kadar nöbet tutan Naci Çalış: - “Cumhurbaşkanımız ‘evlerinize dönün’ demeyinceye kadar meydanlardayız”
 Van’da 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Beşyol Meydanı’ndaki demokrasi nöbetini sürdüren Naci Çalış’ın vatan aşkı engel tanımadı. 
İHA muhabirine konuşan 3 çocuk babası Çalış, sabahlara kadar devam eden vatan nöbetine sürekli katıldığını ifade ederek, “Her vatandaş gibi bizler de buraya vatani görevimizi icra etmek için geldik. Vatan için nöbetteyiz. Buna hiçbir şey engel değildir. Hemen hemen her gün geliyorum. Elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bu darbe girişimine dur demek için buradayız. İnşallah sürekli de katılacağım” dedi.
Darbe girişiminin insanların uyanmasına vesile olduğunun altını çizen Çalış, “Bunun özellikle Türk halkını uyandırması gerekir. Bu bir dönüm noktasıydı, kimisi bunu çok basit görebilir ama bu kişinin ipten dönmesi gibi bir şey. Bizler de Müslümanlar olarak Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar desteğimizi sürdürmemiz gerektiğine inanıyorum. O bize evlerinize dönün çağrısı yapmayıncaya kadar da bizler meydanlardayız” diye konuştu.
Motoruna Türk bayrakları ve tevhit bayrağı asan Naci Çalış’ı ziyaret eden Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ise, örnek davranışından dolayı kendisini tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.