Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PKK’nın finans kaynağına darbe

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2016 - 19:30, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2715+ kez okundu.
 

PKK’nın finans kaynağına darbe

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır’ın Lice ilçesinde devam eden operasyonda; iki Kalaşnikof piyade tüfeği, iki el bombası, altı Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, bir el telsizi, iki şemsiye, bir dürbün kılıfı, bir panço, bir sırt çantası, bir örgütsel doküman, bir CD ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından daha önce gasp edilen bir araç bulunarak muhafaza altına alındığı ve toplam 461 bin kök hint keneviri bulunan sekiz tarla tespit edilip bin 805 kilogram kubar esrar ve 710 kilogram toz esrarın ele geçirildiği açıklamasında bulundu.Açıklamada ayrıca, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi 7’nci Hudut Alay Komutanlığına bölücü terör örgütü mensubu 1 teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır’ın Lice ilçesinde devam eden operasyonda; iki Kalaşnikof piyade tüfeği, iki el bombası, altı Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, bir el telsizi, iki şemsiye, bir dürbün kılıfı, bir panço, bir sırt çantası, bir örgütsel doküman, bir CD ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından daha önce gasp edilen bir araç bulunarak muhafaza altına alındığı ve toplam 461 bin kök hint keneviri bulunan sekiz tarla tespit edilip bin 805 kilogram kubar esrar ve 710 kilogram toz esrarın ele geçirildiği açıklamasında bulundu.
Açıklamada ayrıca, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi 7’nci Hudut Alay Komutanlığına bölücü terör örgütü mensubu 1 teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.