Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

14 Mart Dünya Pi Günü

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 13:57, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2103+ kez okundu.
 

14 Mart Dünya Pi Günü

Van’ın Özalp ilçesindeki Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlikle 14 Mart Dünya Pi Günü kutlandı.  Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, İlçe Müftüsü Ahmet Dağ ve Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Çelik, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. ‘Pi’ sayının önemi hakkında bilgi verilmesiyle başlayan program, çeşitli gösterilerin ardından Pi şeklinin oluşturması ve pilav dağıtımıyla son buldu. 

Van’ın Özalp ilçesindeki Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlikle 14 Mart Dünya Pi Günü kutlandı. 
Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, İlçe Müftüsü Ahmet Dağ ve Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Çelik, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. ‘Pi’ sayının önemi hakkında bilgi verilmesiyle başlayan program, çeşitli gösterilerin ardından Pi şeklinin oluşturması ve pilav dağıtımıyla son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.