Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ BELEDİYESİ’NİN STANDINA YOĞUN İLGİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2019 - 12:46, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2580+ kez okundu.
 

ERCİŞ BELEDİYESİ’NİN STANDINA YOĞUN İLGİ

Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde “10. Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na katılan Erciş Belediyesi’nin standı tarihsel ve kültürel öğelerin öne çıkarılmasıyla göz doldurdu. Dört gün boyunca sürecek fuarda ilçeyi tanıtmak adına tarihi bir konsept geliştiren Erciş Belediyesi, Ayranaşı, ilçeye özgü üzümü, lahana (kelem), Kozluca domatesi, Erciş karpuzu, tuzlu balık, Erciş peyniri gibi birçok ürün sergiledi. Yine ilçeye özgü Ayranaşı servisinin yapıldığı fuarda ziyaretçilere Erciş üzümü ikramı da yapıldı. Yöresel kıyafetlerin ve yöreye ait tasarlanan çorap, eski radyo, patik gibi ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. “Dengbêj dinletisi renk kattı” Standa kurulan şark köşesinde düzenlenen Dengbêj dinletisi ise büyük ilgi topladı. Ziyaretçilerin tıka basa doldurduğu standa dengbêjlerin dillendirdiği hareketli türkülerle gelen misafirler halaya tutuştu dengbêjlerin söylediği kılamlar yer yer duygulu anlar yaşattı. HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu ve HDP Muş Milletvekili Mensur Işık Özalp ve Erciş Belediyesinin stantlarını gezdiler. Stantları ziyaret eden misafirlere belediye tanıtım broşürleri ve plaket takdim edildi.İHA

Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde “10. Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na katılan Erciş Belediyesi’nin standı tarihsel ve kültürel öğelerin öne çıkarılmasıyla göz doldurdu.
Dört gün boyunca sürecek fuarda ilçeyi tanıtmak adına tarihi bir konsept geliştiren Erciş Belediyesi, Ayranaşı, ilçeye özgü üzümü, lahana (kelem), Kozluca domatesi, Erciş karpuzu, tuzlu balık, Erciş peyniri gibi birçok ürün sergiledi. Yine ilçeye özgü Ayranaşı servisinin yapıldığı fuarda ziyaretçilere Erciş üzümü ikramı da yapıldı. Yöresel kıyafetlerin ve yöreye ait tasarlanan çorap, eski radyo, patik gibi ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
“Dengbêj dinletisi renk kattı”
Standa kurulan şark köşesinde düzenlenen Dengbêj dinletisi ise büyük ilgi topladı. Ziyaretçilerin tıka basa doldurduğu standa dengbêjlerin dillendirdiği hareketli türkülerle gelen misafirler halaya tutuştu dengbêjlerin söylediği kılamlar yer yer duygulu anlar yaşattı.
HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu ve HDP Muş Milletvekili Mensur Işık Özalp ve Erciş Belediyesinin stantlarını gezdiler. Stantları ziyaret eden misafirlere belediye tanıtım broşürleri ve plaket takdim edildi.İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.