Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van’da vektörle mücadele çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2019 - 12:21, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2036+ kez okundu.
 

Van’da vektörle mücadele çalışması

Van’da vektörle mücadeleye ilişkin ilk kurul toplantısı gerçekleştirildi. Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatlarıyla Van Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde kurulan vektörle mücadele kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Van Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen kurulun ilk toplantısına Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Edremit, İpekyolu, Tuşba, Erciş ve Muradiye belediyelerinin yetkilileri katıldı. Toplantıda yaz aylarında vatandaşların sağlığına etki eden sivrisinek, karasinek ve diğer hastalık yayıcı vektörlerle bir an önce etkin şekilde mücadele edilmesi kararı alındı. Kurul toplantısında, vektörlerle etkin mücadelede bütün kurumların üstüne düşen sorumluluklarla hareket edeceği kararı da verildi. Bu çalışmaların da diğer iller için örnek teşkil edeceği belirtildi.

Van’da vektörle mücadeleye ilişkin ilk kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatlarıyla Van Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öncülüğünde kurulan vektörle mücadele kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Van Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen kurulun ilk toplantısına Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Edremit, İpekyolu, Tuşba, Erciş ve Muradiye belediyelerinin yetkilileri katıldı.
Toplantıda yaz aylarında vatandaşların sağlığına etki eden sivrisinek, karasinek ve diğer hastalık yayıcı vektörlerle bir an önce etkin şekilde mücadele edilmesi kararı alındı. Kurul toplantısında, vektörlerle etkin mücadelede bütün kurumların üstüne düşen sorumluluklarla hareket edeceği kararı da verildi. Bu çalışmaların da diğer iller için örnek teşkil edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.